5 двойки известни сестри модели

Anonim

Кейт и Лоти Мос

Кейт Мос (L) в CK Jeans Ad от 1990-те и Лоти Мос (R) в CK Jeans за снимки на mytheresa

националност: Английски

възрасти: 40 (Кейт) и 16 (Лоти)

Супермоделът Кейт Мос и нейната сестра Лоти привлякоха вниманието на модата. Кейт се появява в топ кампании за марки като Roberto Cavalli, Versace и Chanel, докато Лоти току-що стартира тази година, но вече позира за ck Jeans, RED Valentino и Teen Vogue. И двете къси за модели – според съобщенията Кейт е висока 5’7 инча, докато Лоти е 5’5 инча – тези дребни сестри превземат света на модата с буря.

Лили и Руби Олдридж

Модел сестри Лили и Руби Олдридж

националност: американски

възрасти: 28 (Лили) и 23 (Рубин)

Може да разпознаете Лили Олдридж като модел на Victoria’s Secret Angel и модел на бански костюми на Sports Illustrated. Но сестра й Руби не се справя много зле. Руби се появява в кампании за Valentino, Coach, Marc от Marc Jacobs и Just Cavalli. Тяхната полусестра Шафран също е модел, известна с изявите си в рекламите на Ralph Lauren през 90-те години.

Кара и Попи Делевин

Кара Делевин и Попи Делевин

националност: Английски

възрасти: 28 (мак) и 22 (кара)

И двете русокоси красавици Попи Делевин и Кара Делевин също споделят общо моделиране. Кара се появява в топ кампании за марки като Burberry, Chanel, Mulberry и Balmain, докато Poppy също не е направила толкова лошо за себе си. Попи позира за Chopard, Free People и Rag & Bone за реклами.

Дри Хемингуей и Ленгли Фокс Хемингуей

(L) Ленгли Фокс (R) Дри Хемингуей. Снимка: Instagram

националност: американски

възрасти: 26 (Дри) и 25 (Лангли)

Дъщерите на актрисата Мариел Хемингуей и Стивън Крисман, Дри Хемингуей и Лангли Фокс Хемингуей оставиха следа в света на моделите. Докато Dree е позирала за хора като Salvatore Ferragamo, David Yurman, Free People и Gucci; Лангли наскоро започна собствена кариера в модата. Брюнетката наскоро се появи в рекламите на Just Cavalli през есента на 2014 г. със снимки за Salvatore Ferragamo и Free People.

Джиджи и Бела Хадид

Бела и Джиджи Хадид на събитието на Calvin Klein по-рано тази година. Снимката е предоставена от етикета.

националност: американски

възрасти: 19 (Джиджи) и 18 (Бела)

Дъщерите на Йоланда Фостър от „Истинските съпруги от Бевърли Хилс“ и Мохамед Хадид, Джиджи и Бела са имена във възход на модата. Джиджи е модел за Guess от малка и точно по-рано тази година се появи като новобранец в изданието Sports Illustrated Swimsuit Edition. Сестра й Бела също е модел, наскоро подписана от IMG Models и се появява на шоуто на Desigual пролет-лято 2015 в Ню Йорк. Наскоро Бела каза пред Teen Vogue, че дори е боядисала косата си брюнетка, за да изглежда различна от сестра си.

Прочетете още