Кампания на Селена Гомес Louis Vuitton есенна 2016 г

Anonim

Селена Гомес се появява в рекламната кампания на Louis Vuitton за есен-зима 2016

За тези, които следят отблизо червения килим, на Селена Гомес честото носене на Louis Vuitton естествено би предизвикало кампания за 23-годишната певица. Публикувано в Instagram от творчески директор Никола Гескиер и самата Селена, кампанията есен-зима 2016 представя поп звездата в изображения, заснети от Брус Вебер . На един кадър брюнетката може да се види с шапка с кожена траперска шапка с кожено яке и чанта Louis Vuitton отпред и в центъра. Докато другият представя Селена, изглеждаща свежа от самолет, облечена в спортна рокля с тениска с ботуши на платформа и чанта с монограм LV.

Селена Гомес – Кампания на Louis Vuitton есенна 2016 г

Селена Гомес участва в есенно-зимната кампания на Louis Vuitton 2016

Стил – Селена Гомес в Louis Vuitton

МАЙ 2016: Селена Гомес присъства на Met Gala 2016, облечена в бюстие и рокля на Louis Vuitton. Снимка: Ovidiu Hrubaru / Shutterstock.com

Връзката на Селена Гомес с Louis Vuitton далеч надхвърля кампаниите. Наскоро певицата носеше френския лейбъл на най-голямото модно събитие на червения килим за годината – Met Gala 2016. Селена се появи и на корицата на няколко модни гланца, носещи дизайни на Nicolas Ghesquiere за Louis Vuitton. Вижте някои от най-убийствените моменти в стила на Селена в LV по-долу.

Селена Гомес и Никола Гескиер за кампанията #Makeapromise на УНИЦЕФ Louis Vuitton

Селена носи яке и шорти Louis Vuitton в ELLE

Селена Гомес се появява на корицата на Vogue Brazil от юни 2016 г., облечена в Louis Vuitton

Прочетете още