Ким Кардашиян Снимки на Vogue Australia юни 2016 г

Anonim

Ким Кардашиян на корицата на Vogue Australia през юни 2016 г

Ким Кардашиян позира в първата си фотосесия след раждането на сина си Saint Waist за корицата на Vogue Australia от юни 2016 г. На корицата Ким позира в Yeezy Сезон 3, като същевременно моделира корсети, изработени по поръчка. Снимано от Лаклан Бейли, косата й е загладена назад и целенасочено разхвърляна с нисък грим. Модният директор на Vogue Кристин Сентенара стилизира снимките.

Говорейки за майка си Крис Дженър, Ким казва: „Искам да живея живота си и да бъда успешна, да работя усилено и все още да имам толкова много деца – и все пак да се грижа за всички останали. Тя също така разкри, че ако би го направила, ако не беше известна: „Щях да бъда съдебномедицински следовател и да живея нормален живот“.

Ким Кардашиян – Vogue Australia – юни 2016 г

Ким Кардашиян позира в корсети, изработени по поръчка за модните снимки

Ким Кардашиян участва във Vogue Australia, първата й снимка след раждането на Saint West

Снимки: Vogue Australia/Lachlan Bailey

Ким Кардашиян – 2016 Met Gala

МАЙ 2016: Ким Кардашиян и Кание Уест присъстват на Met Gala 2016. Снимка: Ovidiu Hrubaru / Shutterstock.com

На 2 май Ким Кардашиян и Кание Уест излязоха, за да присъстват на Met Gala за 2016 г. с темата „Manus x Machina: Мода в ерата на технологиите“. Съпругът и съпругата се облякоха за темата в сребърни визии, като Ким носеше персонализирана рокля на Balmain, изработена от бронирано сребро. Докато Кание избра украсено сребърно яке (също от Balmain) със скъсан деним.

МАЙ 2016: Ким Кардашиян присъства на Met Gala 2016, облечена в сребърна рокля на Balmain. Снимка: Ovidiu Hrubaru / Shutterstock.com

МАЙ 2016: Ким Кардашиян присъства на Met Gala 2016, облечена в сребърна рокля на Balmain. Снимка: Ovidiu Hrubaru / Shutterstock.com

Прочетете още