Ellen Page pokriva Flare, otkriva strahove od izlaska kao gej

Anonim

ellen-page-flare-photos1

Ellen na FLARE – Od tada je prošlo više od šest godina Ellen Page je pokrio modni sjaj, a sada kanadski magazin FLARE ima trag o glumici koja je nedavno dospela na naslovne strane objavivši se kao lezbejka. Osim što je pričala o svojoj nedavnoj najavi, Ellen nosi neke ubitačne odeće sa slikama koje je fotografisao Nino Muñoz. Samantha McMillen stilizirala je zvijezdu "X-Men" u Saint Laurent izgledu za naslovnu sliku. Pogledajte neke citate iz funkcije ispod.

ZAŠTO JE ODLUČILA DA IZAĐE:

„Što je više vremena prolazilo, više se nešto dešavalo, O moj bože – želim da volim nekoga slobodno i da hodam ulicom i držim prijateljicu za ruku.”

ellen-page-flare-photos2

ZAŠTO JE OKLIJEVALA DA IZAĐE:

“Misliš da si na mjestu gdje si ti jedino što sam oduševljen što sam gej, više nemam problema s tim što sam gej, ne osjećam se stid što sam gej, ali ti zapravo jesi. Vi jednostavno niste toga potpuno svjesni. Mislim da sam se i dalje plašio da ljudi znaju. Osjećao sam se neugodno u društvu gej ljudi; Osjećao sam se krivim što nisam svoj.”

ellen-page-flare-photos3

ZAŠTO SE PRIDRUŽILA FRANŠIZI X-MEN:

„Zanimalo me je da iskusim šta je značilo takvo snimanje filma. Nevjerovatna stvar u vezi X-Men-a je da je, uprkos ekstremnim okolnostima i njihovoj superherojskoj prirodi, priča duboko ljudska i duboko dirljiva.”

ellen-page-flare-photos4

Slike ljubaznošću FLARE

Čitaj više