Adele Cover Rolling Stone & Talks Being Plus-Size

Anonim

Adele na naslovnici časopisa Rolling Stone 19. novembra 2015

Prekrivajući naslovnicu Rolling Stonea od 19. novembra 2015., pjevačica Adele pozira s mokrom kosom i punim trepavicama na slici Theo Wenner-a. Prošlog mjeseca osvojila je top liste kada je objavila svoj novi hit singl "Hello".

U svom intervjuu govori o tome da je porede sa drugim pop zvezdama poput Majli. Često će kritičari reći da je njen „otmeniji“ izgled i muzika bolja od oskudnije odevenih pevačica, ali Adel nije ljubitelj takvog razmišljanja. “Ako ipak odluče da izvuku svoje tijelo, radije ne bih bio ta osoba jer to je samo sukobljavanje žene s drugom ženom, a ja ne držim više moralne visine od bilo koga drugog. Tako da me to malo naljutilo.”

Adel govori o tome kako je velika veličina uticala na njen uspeh

Ona nastavlja: „Da li bih pokazala svoje tijelo da sam mršavija? Vjerovatno ne, jer je moje tijelo moje. Ali ponekad me zanima da li bih bila tako uspješna da nisam bila plus-size. Mislim da svakog podsećam na sebe. Ne kažem da su svi moje veličine, ali to se može povezati jer nisam savršena, i mislim da su mnogi ljudi prikazani kao savršeni, nedostižni i nedodirljivi.”

Čitaj više