Focení Nicole Kidman Harper’s Bazaar UK březen 2016

Anonim

Nicole Kidman na obálce Harper's Bazaar UK březen 2016

Herečka Nicole Kidman na obálce Harper’s Bazaar UK z března 2016 ohromuje červenou barvou. Fotograf Norman Jean Roy, zrzka pózuje v bundě Alexander McQueen s průsvitnými slipovými šaty La Perla. Na obálce předplatitelů je Nicole zachycena v dalším úžasném vzhledu – černých šatech Marchesa s hromadou objemu.

Ve svém rozhovoru Nicole otevírá cestu k návratu na londýnské jeviště hrou ‚Photograph 51‘. Prozrazuje: „Zamilovala jsem se do herectví. Skvělá věc na hře je, že ji můžu dělat od začátku do konce. Nic neskončí na střižně, nezmění se to. Jakmile herci vstoupí na jeviště, je na 95 minut naše a to je skvělé.“

Nicole Kidman – Harper’s Bazaar UK

Nicole Kidman na obálce Harper's Bazaar UK březen 2016

Nicole Kidman pózuje v šatech Giles na focení

Nicole Kidman má v tomto dramatickém záběru na sobě šaty Marchesa

Nicole Kidman – 2016 SAG Awards

30. LEDNA: Nicole Kidman se účastní předávání cen SAG 2016 v šatech Gucci. Foto: Helga Esteb / Shutterstock.com

Australská herečka vystoupila 30. ledna, aby se v roce 2016 zúčastnila předávání cen Screen Actor Guild Awards nebo zkráceně SAG. Zrzka se akce zúčastnila se svým manželem Keithem Urbanem a září v růžové róbě Gucci s ilustrovaným detailem volánu.

30. LEDNA: Nicole Kidman se účastní předávání cen SAG 2016 s manželem Keithem Urbanem. Foto: Helga Esteb / Shutterstock.com

Nicole Kidman se také zúčastnila plesu UNICEF v roce 2016 s Louisem Vuittonem a hrála v kampani s názvem #MakeaPromise. Kampaň je zaměřena na pomoc dětem v nouzi. Nicole pózovala s uměleckým ředitelem Louis Vuitton Nicolasem Ghesquierem na snímku zachyceném Patrickem Demarchelierem.

Nicolas Ghesquiere a Nicole Kidman za portrét plesu UNICEF 2016

Přečtěte si více