Jourdan Dunn Afro Vogue Brazílie únor 2016 obálka

Anonim

Jourdann Dunn na obálce Vogue Brazil z února 2016

Jourdan Dunn přistane nejen jedna, ale hned dvě obálky obálky Vogue Brazil z února 2016. Britská kráska, která vypadá s afro účesem, pózuje pro Zee Nunes na lesklých snímcích. Na jednom obrázku má na sobě žluté šaty Burberry. A ve druhém má na sobě trenčkot Burberry s topem a teplými kalhotami z Osklenu.

Jourdan Dunn má na únorové obálce brazilského Vogue afro

Jourdan Dunn – Moschino podzim 2016

PRETTY IN PUNK: Jourdan Dunn se prochází po ranveji na přehlídce Moschino podzim-zima 2016 v křížově zdobených šatech a bomberu s bojovými botami.

Začátkem tohoto měsíce se Jourdan prošel po ranveji na podzimní pánské show Moschino na podzim 2016 představené během milánského týdne módy. Tento model otřásl neonovou barvou vlasů a punkem inspirovaným vzhledem k barevné show s návrhy Jeremyho Scotta.

OBLEČENÍ: Jourdan Dunn se prochází po ranveji na přehlídce Moschino podzim-zima 2016 ve žlutém kalhotovém kostýmu s grafickými detaily

Jourdan Dunn – Buscemi Shoes Lookbook

Jourdan Dunn hraje hlavní roli v Buscemiho prázdninovém lookbooku 2015

Když Jourdan Dunn nevypadá na top show a obálky, lze ji také vidět jako modelku na focení. Britská modelka hrála v Buscemiho prázdninovém lookbooku 2015 a chlubila se barevnými teniskami s odvážnými detaily, jako jsou střapce a peří.

Jourdan Dunn hraje hlavní roli v Buscemiho prázdninovém lookbooku 2015

Přečtěte si více