Kendall Jenner FWRD Efterår 2021-kampagne

Anonim

FWRD udnævner Kendall Jenner som sin kreative direktør.

FWRD annoncerede Kendall Jenner som sin nye kreative direktør den 1. september. Onlinemodeforhandlerens partnerskab med supermodellen annonceres forud for New York Fashion Week. Fotograferet af Glen Luchford , viser Kendall moderigtigt udseende til FWRDs efterårskampagne 2021 kaldet L.A. Baby.

Stylist Carlos Nazario fremhæver designs fra førende mærker som Jacquemus, Givenchy, Saint Laurent og Max Mara. Fra skræddersyede bukser til figursyet strik og smarte kjoler, Kendall charmerer i hvert billede. For skønhed, frisør Kevin Ryan arbejder på hendes bølgede lokker med makeup af Yadim.

"Jeg voksede op med at elske mode og har været utrolig heldig at arbejde med nogle af de mest geniale mennesker i denne branche. Som FWRDs kreative direktør er jeg spændt på at hjælpe med at kuratere webstedets tilbud med nye designere og brands," fortæller Kendall.

FWRD efterår 2021-kampagne

Kendall Jenner vil hjælpe med at kurere mærkerne og udseendet af onlineforhandleren FWRD.

"Kendall som kreativ direktør for FWRD er det perfekte valg, da vi fortsætter med at investere i næste generation af luksusforbrugere. Vi har altid haft en ekstrem beundring for Kendalls stil, kreativitet og overordnede udsøgte smag. Hendes mangefacetterede erfaring i modeindustrien og den vision, hun har skitseret for FWRD-virksomheden, har potentialet til at transformere vores forretning og luksusforretningen som helhed.”

Michael Mente, Co-CEO og medstifter af REVOLVE Group.

Kendall Jenner poserer i sort-hvid og står foran FWRD-kampagneoptagelserne.

Klædt i et hvidt outfit bærer Kendall Jenner et smart look til FWRD-optagelser.

Kendall Jenner starter som FWRD kreativ direktør under New York Fashion Week.

Kendall Jenner poserer med en overdimensioneret taske og står foran FWRD-skydningen.

Kendall Jenner spiller hovedrollen i FWRD-kampagnen i efteråret 2021.

Læs mere