Kylie Jenner ser næsten uigenkendelig ud i Papir Cover Shoot

Anonim

Kylie Jenner på Paper Magazine april 2016 Forside

Den 18-årige reality-tv-stjerne Kylie Jenner får sit nærbillede til forsiden af Paper Magazine i april 2016. Fotograferet af Erick Madigan Heck, optræder Kylie i publikationens ungdomsudgave med et Instagram-tema. Med over 57 millioner Instagram-følgere er Kylie en af verdens mest omtalte teenagere. I fotoshootet bærer Kylie forskellige farvede parykker og lige så levende mode, herunder pelsfrakker, lingeri-styling og meget mere.

I sit interview fortæller Kylie om at bruge sin sociale medieplatform til mere end bare sig selv. Hun afslører inspirationen bag at sende anti-mobning beskeder. "At vokse op og være en ung teenager socialite kommer med en masse negativitet og en masse slemme kommentarer og online mobning, og jeg henvender mig til disse mennesker, som har virkelige problemer og har overvundet mobning og gjort noget fantastisk med det, og de inspirerer mig virkelig. ”

Hun fortsætter: "De får mig til at føle: 'Åh wow, de gennemgår noget meget større, end jeg nogensinde kunne forestille mig.' Det er bare fantastisk, hvordan de forbliver positive, og jeg ville gerne dele det med mine fans og følgere."

Relaterede: Se Kylie Jenners Red Carpet Transformation

Kylie Jenner – Paper Magazine

Kylie bliver farverig i en printet DSquared2-bodysuit

Kylie Jenner er iført en blå pelsfrakke

Iført en blå paryk modellerer Kylie Jenner en pink bluse og rød læbestift

Kylie Jenner poserer i en rød paryk og pink Fleur du Mal bodysuit

Kylie Jenner ser næsten uigenkendelig ud i Papir Cover Shoot

Kylie Jenner ser næsten uigenkendelig ud i Papir Cover Shoot

Kylie Jenner ser næsten uigenkendelig ud i Papir Cover Shoot

Kylie Jenner Lip Kit Video

Kylie Jenner i salgsfremmende still til nyt Lip Gloss-sæt

Kylie Jenner har også for nylig udgivet en video til hendes vanvittigt populære lip kit-serie. Stjernen viste rækken af gloser frem med en film, der dels så ud som musikvideo og dels kommerciel med piger, der spillede røvere i en lyssky aftale. De tre nye nuancer hedder Like, Literally og So Cute. Se filmen herunder.

Læs mere