Eva Green kanaliserer gotisk glamour i W Cover Story

Anonim

Eva Green på W Magazine august 2016 Forside

Den franske skuespillerinde Eva Green serverer et intenst blik på forsiden af W Magazine i august 2016. Fotograferet af Mert og Marcus , den ravnehårede bedøver bærer en fed rød læbefarve med en Marc Jacobs' kjole stylet af Edward Enninful. Inde i magasinet bliver Eva mørkt i efterårskollektionerne hos Gucci, Roberto Cavalli, Versace og flere.

I sit interview fortæller Eva om at posere uden tøj på film. »Det er meget paradoksalt. Jeg er så genert, og på samme tid udsætter jeg mig selv bogstaveligt talt for tusindvis af mennesker. Jeg forstår ikke rigtig, hvorfor jeg gør det. Jeg skal igennem terapi!"

Relaterede: Eva Green udnævnt til L'Oreal Professionnel Face

Eva Green – W Magazine

Eva Green får sit nærbillede iført en Gucci-kjole med Lynn Ban-ringe

Eva Green bærer en fed rød læbestiftfarve

Eva Green praler med sine ben i en Marc Jacobs bluse og støvler

Eva Green ser chic victoriansk ud i sort Roberto Cavalli-kjole

Eva Green poserer i Angela Friedman-kjole med Versace-jakke

Eva Green - Miss Peregines hjem for sære børn

Eva Green på Miss Peregrines Hjem for ejendommelige børn-plakaten

Eva Green spiller også titelrollen som Miss Peregrine i den kommende film, 'Miss Peregrine's Home for Peculiar Children', der kommer i biografen den 30. september. Den Tim Burton-instruerede film er baseret på den bedst sælgende roman med børn med usædvanlige børn, der er anbragt i Miss Peregrines bolig.

Eva fortæller W om sin karakter og afslører: "Miss Peregrine er som en mørk Mary Poppins. Hun har evnen til at manipulere tiden og bruger sine kræfter til at beskytte børnene. Frøken Peregrine vil dræbe for dem. Og det gør hun! Hvilket var sjovt."

Læs mere