Anne Hathaway poserer til Harper's Bazaar, taler om "interstellar"-rolle

Anonim

anne-hathaway-harpers-bazaar-november-2014-photoshoot01

Skuespillerinden Anne Hathaway er forsidestjernen fra november 2014 på Harper's Bazaar US, der poserer i en Armani Prive-kjole på forsiden fotograferet af Alexi Lubomirski. Inde i "Daring"-nummeret spiller Anne hovedrollen i et indslag lavet med kreativ instruktion af George Lois, hvor hun endda bærer en hjerteformet bustier med ordene "I love you" dekoreret på toppen. Hun siger om at være vovet: "Jeg bliver mere vovet nu - jeg vil bære mine mor-jeans offentligt, der ikke er blevet skræddersyet 'bare så' endnu, bare fordi de har det godt."

anne-hathaway-harpers-bazaar-november-2014-photoshoot02

Om hendes stilinspiration:

Hathaway tipper en vovet hat til, nummer et, Tilda Swinton. “Tilda er det, men hun er så sej ved det. Hun er så sej, at hun ville være sådan: 'Åh, det er ikke vovet. I just did it.’ Hmm, Jonathan Demme” – der instruerede Hathaway til sin første Oscar-nominering, for Rachel Getting Married – ”han er stadig min mentor og helt. Og Matthew McConaughey er den mest vovede mand, jeg kender. Han dømte aldrig sig selv undervejs, og det hele er samlet for ham så helt og dybt. Han er helt sig selv.”

anne-hathaway-harpers-bazaar-november-2014-photoshoot03

anne-hathaway-harpers-bazaar-november-2014-photoshoot04

Om at droppe veganisme for "Interstellar"

Optagelsen medførte flere uger i Island, hvor Hathaway tilbragte det meste af sine dage i en rumdragt på 40 pund. Det var der, hun sagde farvel til veganismen. "Jeg havde det bare ikke godt eller sundt," siger hun, "ikke stærk." Skåret til en Reykjavik-restaurant og en eventyrlysten costar, der sagde, at de skulle prøve alt: Hun kastede sig ud med et frisk stykke fisk - "fra en å, jeg kunne se, hvorfra jeg sad." Dagen efter havde hun det "bare bedre".

Læs mere