"Mademoiselle C"-instruktøren taler om Carine Roitfeld-dokumentaren

Anonim

"Mademoiselle C" plakat med Carine Roitfeld

Med udgivelsen af Carine Roitfelds meget livlige "Mademoiselle C"-dokumentar, der ankom den 11. september, havde vi for nylig mulighed for at interviewe filmens instruktør, Fabien Constant. Han fortalte os om, hvad vi kan forvente af dokumentaren (se traileren her), og hvordan det var at filme den tidligere Vogue Paris-chefredaktør, da hun arbejdede på det første nummer af modebibelen, CR Fashion Magazine. Læs højdepunkter fra FGRs eksklusive interview med den franske direktør nedenfor.

Om det mest overraskende, når du filmer:

Constant fortæller os, at det, der overraskede ham mest ved at filme, var, hvor meget Carine arbejdede, og hvor involveret hun er i sit arbejde på trods af at hun er en af de største stylister i branchen. Han uddyber, "hun har meget travlt og arbejder altid". Han fortsætter med at fortælle os, at hun har meget få assistenter.

Stadig fra "Mademoiselle C". Model poserer til CR Fashion Magazine Shoot

Hans yndlingsting ved at filme:

Konstant værdsat at være bag kulisserne på modeoptagelser. "Det fortæller historien bag billedet." Han forklarer også, at det viser folk, hvad en moderedaktør gør, især med et kig på hendes arbejde med det første nummer, CR Fashion Book, som var meget omtalt i filmen.

Om denne dokumentar kun er for modepublikummet eller ej:

"Det handler bestemt meget om mode. Nogle mennesker forstår måske ikke, hvad en moderedaktør er..." Men han tror, at folk kan relatere til, at "det er en film om en kvinde i toppen af en branche." Han bemærker, at i de første fem minutter af filmen siger Roitfeld, at hun ikke ved, hvad hun skal angive som sin jobtitel, når hun rejser gennem tolden. "For amerikanere er hun moderedaktør, i Frankrig er hun stylist."

Stadig fra "Mademoiselle C". Sarah Jessica Parker, Karl Lagerfeld og Carine Roitfeld.

Om de stjernespækkede cameos i filmen:

Constant fortæller os, at det ikke var bevidst at inkludere så mange stjerner som Karl Lagerfeld, Sarah Jessica Parker og Kanye West i filmen. Han bemærker, at "når du bruger 12-14 timers optagelsesdage, er det normalt at danne tætte relationer med folk på optagelserne ... det handler om menneskerne i hendes verden, de mennesker, hun kender."

For ikke at nævne, det taler om graden af indflydelse Carine har i branchen. Hun er især nære venner med designeren Tom Ford, som også optræder i dokumentaren.

Hvad er det næste for ham:

"Lige nu har jeg travlt med at promovere 'Mademoiselle C'." Han bemærker, at det handler om at bringe en fransk dokumentar og historie til staterne. Men Constant fortsætter med at fortælle os, at han arbejder på andre dokumentarer og har et stort projekt på vej.

Læs mere