Lena Dunham Emmy-kjole: Christian Siriano & Giambattista Valli

Anonim

Lena Dunham på Emmys røde løber i Giambattista Valli efterår 2014 Haute Couture

Lena Dunhams Giambattista Valli Emmy-kjole

I aftes bar "Girls"-stjernen Lena Dunham en Giambattista Valli efterår 2014 haute couture på Emmys røde løber i 2014. Ombre tyl-nederdelen og pastel-top-looket var absolut et af de mest interessante og omtalte outfits ved begivenheden. Men for bare et par timer siden, designer Christian Siriano postede et look fra hans forår 2010 kollektion med følgende note på Instagram: "Husker denne ombré tyl kjole fra vores forår 2010 kollektion i morges. En af mine favoritter fra arkiverne!” Beskyldte han Valli for at kopiere eller hvad? Okay, han kaster helt klart noget skygge, som nogle kommentatorer påpegede.

Christian Siriano forår 2010 Ombre tyl kjole

Christian Siriano postede dette billede på sin Instagram-side en dag efter Emmy-uddelingen

Giambattista Valli viste sin efterårs haute couture kollektion i juli, og der var ingen anklager dengang. Som Fashionista bemærker, er en ombre-effekt med tyl ikke ligefrem en original idé. Alexander McQueen gjorde det til sin kollektion fra foråret 2003, mens selv en episode af det kortvarige Joss Whedon-show "Firefly" indeholdt en lignende kjole i 2002.

Hvad synes du? Er ombre-effekten bare en tilfældighed? Vi vil sige, at det ikke er en kopi, for udover farven og effekten virker designet ganske anderledes.

Læs mere