Lucy Liu Bruno Magli 2016 Efterår / Vinter kampagne

Anonim

Lucy Liu og Marian Kurpanov spiller hovedrollerne i Bruno Maglis efterår-vinter 2016-kampagne

Skuespillerinde Lucy Liu bliver helt dukket op som ansigtet på Bruno Maglis efterår-vinter 2016-kampagne. 'Elementary'-stjernen får selskab af en mandlig model Marian Kurpanov i annoncerne fanget af Ruven Afandor . Glamorøse udflugter tjener som inspiration til de filmiske optagelser. På et billede kanaliserer hun Audrey Hepburn i 'Breakfast at Tiffany's' iført bikubefrisure og lille sort kjole. I en anden poserer hun på bagsiden af en båd, der holdes i en stram omfavnelse af sin medstjerne.

Som en markering af relanceringen af sin dametøjslinje i USA efter tre års pause, samarbejdede Liu med modemærket om en enestående stil. En del af overskuddet kommer til UNICEF, som Lucy også er ambassadør for.

Om at blive Bruno Maglis nye ansigt siger Lucy Liu: "Jeg er beæret over at samarbejde med Bruno Magli om dets damekollektion og skabelsen af 'Lucy Shoe'. Muligheden for kreativt at udforske min livslange kærlighed til sko med et mærke, jeg respekterer og beundrer, er en drømmemulighed. Jeg håber, at alle nyder denne sko lige så meget, som vi nød at designe den."

Lucy Liu er ansigtet for Bruno Maglis reklamekampagne i efteråret 2016

Lucy Liu bærer en klassisk pumpe i Bruno Maglis efterår-vinter 2016-kampagne

Læs mere