Kirsten Dunst InStyle UK maj 2016 Photoshoot

Anonim

Kirsten Dunst på InStyle UK maj 2016 Forside

Skuespillerinden Kirsten Dunst lander sit første InStyle UK-cover med magasinets maj 2016-udgave. Blondinen giver et intenst blik i en blå Erdem-kjole og hendes korte hår i ubekymrede bølger fotograferet af Jenny Gage og Tom Betterton. Inde i magasinet poserer Kirsten i lækre og tilbagelænede looks fra labels som Chanel, Stella McCartney og Christopher Kane.

I sit interview med britiske InStyle bliver Kirsten rigtigt om filmindustrien og afslører dette: "Hvis det ikke var for mode- og skønhedskampagner, ville jeg ikke have økonomien til at vælge og vrage mine projekter." Hun fortsætter: "Bogstaveligt talt er det den eneste industri, der støtter kvinder på den måde."

For at læse funktionen i sin helhed, se maj-udgaven af British InStyle, der er til salg nu. Fås også som digital udgave via Apple Newsstand.

Kirsten Dunst – InStyle UK maj 2016

Fotograferet i sort og hvid poserer Kirsten i en Chanel-kjole med flæser

Kirsten er fanget udendørs og bærer en hvid Celine top med sorte blonder og sorte bukser

Kirsten Dunst poserer i en Christopher Kane-kjole med Victoria Beckham-sko

Kirsten Dunst fortæller til magasinet om ulighedsproblematikken i Hollywood

Kirsten Dunst poserer i Chill Spring leder efter InStyle UK

Kirsten Dunst poserer i Chill Spring leder efter InStyle UK

Kirsten Dunst poserer i Chill Spring leder efter InStyle UK

Fotos: Jenny Gage og Tom Betterton/InStyle UK

Kirsten Dunst – ‘Midnight Special’ Berlin Premiere

FEBRUAR 2016: Kirsten Dunst deltager i premieren på filmfestivalen i Berlin på Midnight Special iført en sort perlekjole fra Chanel. Foto: taniavolobueva / Shutterstock.com

I februar trådte Kirsten Dunst ud for at overvære premieren i Berlin på hendes film 'Midnight Special', der blev afholdt under den 66. Berlinale Internationale Film Festival i Tyskland. Skuespillerinden valgte at bære en kjole med sort perle fra Chanels efterår-vinter 2015 haute couture-kollektion. Kirsten holdt tilbehøret minimalt og serverede dameagtig glamour med det mørke look.

FEBRUAR 2016: Kirsten Dunst overværer premieren på filmfestivalen i Berlin på Midnight Special med medstjernerne Joel Edgerton, Michael Shannon, Jaeden Lieberher og Jeff Nichols. Foto: taniavolobueva / Shutterstock.com

Læs mere