Jennifer Lawrence Harper's Bazaar Fotoshoot i maj 2016

Anonim

Jennifer Lawrence på Harper's Bazaar maj 2016 Forside

Den Oscar-vindende skuespillerinde Jennifer Lawrence tager endnu en gang fokus på forsiden af Harper's Bazaar i maj 2016. Blondinen er fotograferet af Mario Sorrenti og bærer en fed pink læbefarve samt Dior Haute Couture-top i sort. Inde i magasinet bærer Jennifer endnu flere styles fra Dior Haute Couture, herunder en flæseudsmykket kjole og top, hvor hun praler med nogle spaltninger.

Relaterede: Se Jennifer Lawrences frisuretransformation

I sit interview åbner Jennifer op om feminisme, om hun tager Hollywood til opgave for kønsbestemte lønforskelle og meget mere. Om at blive kaldt 'kurv' i Hollywood siger hun: "Jeg vil gerne have, at vi laver en ny normal kropstype. Alle siger: ’Vi elsker, at der er nogen med en normal krop!’ Og jeg siger: ’Jeg føler ikke, at jeg har en normal krop.’ Jeg dyrker pilates hver dag. Jeg spiser, men jeg træner meget mere end en normal person.”

Jennifer Lawrence - Harper's Bazaar USA maj 2016

Jennifer Lawrence poserer i en sort Dior Haute Couture-kjole med flæseudsmykning

Jennifer fortsætter: "Jeg tror, vi har vænnet os så meget til undervægt, at når du er normalvægtig, så er det sådan: 'Åh, gud, hun er kurvet.' Hvilket er vanvittigt. Det absolutte minimum, bare for mig, ville være at øge ante. I det mindste så føler jeg mig ikke som den fedeste."

Jennifer Lawrence taler med magasinet om at have en såkaldt normal krop i Hollywood

Fotos: Harper's Bazaar US/Mario Sorrenti

Jennifer Lawrence – Dior Makeup-annoncer

Jennifer Lawrence spiller hovedrollen i Dior Addict Ultra Gloss-kampagnen

Tidligere i år afslørede Dior sin nye Dior Addict Ultra Gloss-kampagne med Jennifer Lawrence i hovedrollen. Jennifer har været varemærkeambassadør for Dior siden 2013, og hun skruede op for glam i en pink kappe-kjole til reklamerne. Med en fed pink læbefarve havde skuespillerinden også sit hår i polerede bølger til fotosessionen.

Jennifer Lawrence spiller hovedrollen i Dior Addict Ultra Gloss-kampagnen

Læs mere