Madonna dækker Cosmopolitan for første gang i 25 år

Anonim

Madonna på Cosmopolitans maj 2015-udgave (L) og på Cosmopolitans forside fra maj 1990 (R)

Popikonet Madonna har landet 50-års jubilæet, maj 2015 forsiden af Cosmopolitan, 25 år siden hendes sidste optagelser. På aviskiosker den 14. april ligner sangerinden et 'Rebel Heart' med perlekæde, maske og røde læber på billedet fotograferet af Ellen Von Unwerth. Flashback til hendes cover fra 1990, hvor hun rockede et mere minimalt look med en sort bob-frisure og en simpel hvid kjole.

Madonna pryder 50-års jubilæumsudgaven af Cosmopolitan i maj 2015. Foto: Ellen Von Unwerth

Om seksualitet og alderisme:

"Lad dig ikke narre, ikke meget har ændret sig - bestemt ikke for kvinder. Vi lever stadig i et meget sexistisk samfund, der ønsker at begrænse mennesker. Siden jeg startede, har jeg haft folk, der har givet mig en hård tid, fordi de ikke troede, at man kunne være seksuel eller have seksualitet eller sensualitet i sit arbejde og være intelligent på samme tid. For mig er kampen aldrig slut.”

Madonna på Cosmopolitan maj 1990-forsiden. Foto: Francesco Scavullo

Om at samarbejde med Kanye West på hendes album Rebel Heart:

»Det er lidt af en tyrefægtning, men vi skiftes til. Han ved, at han går ind i et rum med en person med et stærkt synspunkt, og det gør jeg også. Jeg lytter til, hvad han har at sige, tager det ind, og han lytter til, hvad jeg siger og tager det ind. Vi var ikke enige om alt, men han har gode ideer.”

Popikonet taler om sexisme og samarbejde med Kanye West på hendes nye album

Om internethadere:

"Du kan gemme dig bag din computer eller din telefon og sige, hvad du vil - du er ikke kendt. Kan du sige det til mit ansigt? Vil du sige det til mit ansigt? Det tvivler jeg på."

Madonna taler også om, hvordan internethadere ikke ville sige slemme kommentarer til hendes ansigt.

Læs mere