Gwyneth Paltrow Glamour Magazine marts 2016 Billeder

Anonim

Gwyneth Paltrow på Glamour Magazine marts 2016 forsiden

Gwyneth Paltrow ser smuk ud med blomster på forsiden af Glamour Magazine i marts 2016. Skuespillerinden og Goop-grundlæggeren bærer en Calvin Klein underkjole med et blomsterprint på billedet taget af Steven Pan. Inde i magasinet poserer Gwyneth i flere designerlooks lige fra en livlig orange Fendi-kjole og Michael Kors ruskindsnederdel.

I sit interview åbner Gwyneth op om sit forhold til eksmanden Coldplay-sangeren Chris Martin. "Vi bruger meget tid sammen. Han har været væk i to uger [promoverer sit album]. I nat kom han ind ved midnatstid og sov her, så han kunne overraske børnene om morgenen, vi kunne alle få morgenmad, og han kunne tage dem med i skole. Så . . . vi bor ikke sammen, men han er mere end velkommen til at være hos os, når han vil. Vi er stadig meget en familie, selvom vi ikke har et romantisk forhold. Han er ligesom min bror."

Gwyneth Paltrow – Glamour Magazine

Gwyneth Paltrow praler med sin smidige figur i en Fendi-kjole med sideudskæringer

Gwyneth Paltrow bærer en Michael Kors bluse og ruskindsnederdel

Gwyneth Paltrow – Chanel Haute Couture forår 2016

Gwyneth Paltrow deltager i Chanels forår-sommer 2016 haute couture-show i Paris. Foto: Chanel

I sidste uge rejste Gwyneth til Paris for at deltage i Chanels haute couture-show i foråret 2016. Skuespillerinden bar en jakkesæt og matchende nederdel fra det franske mærke designet af Karl Lagerfeld. Gwyneth parrede looket med en straight frisure, sort clutch-taske og sort læderbåndsur.

Gwyneth Paltrow deltager i Chanels forår-sommer 2016 haute couture-show i Paris. Foto: Chanel

Læs mere