7 Berømte Carl's Jr. Kommercielle piger

Anonim

Charlotte McKinney på sættet af Carl's Jr. 'All Natural'-reklame. Foto via Carl's Jr.

Sara Sampaios seneste rødglødende tur som en Carl's Jr-kommerciel pige fik os til at tænke tilbage på burgerkædens mest berømte ansigter gennem årene. Hvem kunne glemme Charlotte McKinneys Super Bowl-reklame, som skabte sit eget sæt af kontroverser i februar i år? De sexede reklamer har fået en del skrammel for at byde på letpåklædte kvinder og er ofte forbudt at være på tv. Men på trods af alle protesterne ser det ud til, at sex stadig sælger. Ifølge Adweek var Charlotte McKinney 'All Natural'-stedet den hidtil mest succesrige kampagne for burgerbaren – og modtog over 2,5 milliarder medieindtryk på mindre end to uger. Sidst vi tjekkede, blev videoen set over 10,5 millioner gange på Youtube. Tjek en liste over berømte Carl's Jr. kommercielle piger nedenfor.

Paris Hilton – Spicy BBQ Burger (2005)

Paris Hiltons 2005 Carl's Jr.-reklame var den, der startede hele den letpåklædte kvinde i bikinier, der sælger burgere. Annoncen skulle oprindeligt køre under Super Bowl, men det så ud til, at Hilton-mogulen, der vaskede sin bil i en badedragt, var for meget for censorer, og den blev trukket, før den overhovedet kom i luften.

Kim Kardashian – Salat med grillet kylling (2009)

Før hun blev fru West, tog Kim Kardashian af sig kappen til Carl's Jrs sexede reklamefilm, der promoverer dens nye linje af grillede kyllingesalater. Reality-tv-stjernen tog endda et boblebad for reklamen.

Kate Upton – Southwest Patty Melt-reklame (2012)

Sports Illustrated Badedragt-modellen Kate Upton medvirkede i en dampende reklamereklame med retro-tema for Southwest Patty Melt, hvor hun ruller op til en drive-through-biograf og klæder sig i en strømper og en prikket kjole.

Heidi Klum – Mrs. Robinson Spoof-reklame (2013)

'Project Runway'-vært og supermodel Heidi Klum kanaliserede fru Robinson fra 'The Graduate' i en dampende reklamefilm, hvor hun fanger øjet på en yngre mand, mens hun spiser Jim Bean Bourbon Burger.

Hannah Ferguson – Texas BBQ Thickburger-reklame (2014)

En anden Sports Illustrated-model, Hannah Ferguson, var en stjerne i en Carl's Jr-reklame for sin Texas BBQ Thickburger. Vasker en bil i en sort bikini og cowgirl-støvler, får den amerikanske babe selskab af en særlig gæst til reklamen.

Charlotte McKinney – All Natural Burger Commercial (2015)

Nu kaldet den næste Kate Upton, startede Charlotte McKinney som Guess-model og fortsatte med at spille hovedrollen i Carl's Jr's All Natural Burger, hvor hun tilsyneladende slentrer gennem en markedsplads nøgen (men hun har faktisk bare en bikini på). Oprindeligt sat til et Super Bowl-løb, blev reklamen forbudt, før den overhovedet kom i luften. Men ligesom Uptons 'Dougie'-video har reklamen gjort McKinney til en stjerne over natten.

Sara Sampaio for Carl's Jr. Commercial Promo.

Sara Sampaio – Diablo Thickburger-reklame (2015)

2014 Sports Illustrated Swimsuit Issue Rookie, Sara Sampaio, skruede op for varmen til den nylige Diablo Thickburger-reklame fra Carl's Jr. Den portugisiske model slentrer gennem Norport Ice Hotel med en rødglødende bikini og markerer den seneste i en lang række af sexede burgere annoncer.

Læs mere