5 modeller, der kunne være Victoria's Secret-engle

Anonim

Alessandra Ambrosio, Candice Swanpoel + Erin Heatherton for Victoria's Secret (2012)

Tidligere på måneden bugnede internettet af spekulationer om, at Kendall Jenner kunne blive den næste Victoria's Secret Angel. Det er et eftertragtet sted, der har lanceret mange supermodelkarrierer (tænk på Gisele og Miranda). Som opstillingen er i øjeblikket: Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Karlie Kloss, Doutzen Kroes, Lily Aldridge og Lindsay Ellingson er alle opført som Angels. Men hvem bliver den næste engel tilføjet til listen? Vi tager et gæt nedenfor.

Toni Garrn

toni-garrn-victorias-hemmelighed

Hvorfor det kunne ske: Hun har stået som model for Victoria's Secret siden 2011, og der var endda rygter om, at hun skulle blive en Victoria's Secret Angel i 2012. Med Toni dating Leonardo DiCaprio, har hun allerede en højnet profil.

Elsa Hosk

elsa-hosk-victorias-hemmelige-svøm

Hvorfor det kunne ske: Den svenske babe er uddannet fra at lave kampagner for Victoria's Secret PINK til mainline-optagelser og har gået på det årlige modeshow fra 2011 til 2013. Hun var også for nylig med i en Vogue UK-opslag med andre Victoria's Secret-modeller, herunder Adriana Lima og Candice Swanepoel.

Lais Ribeiro

Lais skyder Victoria's Secret Holiday 2014-reklame

Hvorfor det kunne ske: Hun har medvirket i flere tv-reklamer for mærket og optrådte også i en Vogue UK-indslag med Doutzen Kroes og Adriana Lima. Lais gik for Victoria's Secret i 2010, 2011 og 2013 og sprang kun 2012 over på grund af en skade. Måske vil mærket også have en anden brasilianer i sin lineup.

Kendall Jenner

Kendall Jenner for LOVE Magazine af David Sims

Hvorfor det kunne ske: Internetsladder peger på det, og hun optrådte i Victoria's Secret-fotografen Russell James' "Engle"-bog. Hendes navn genererer også masser af buzz, uanset hvad hun gør. Hun har dog endnu ikke gået et VS Fashion Show, så det virker ikke sandsynligt. Men der er sket mere skøre ting.

Martha Hunt

Martha Hunt filmer Victoria's Secret 2014 feriereklame

Hvorfor det kunne ske: Den amerikanske model har måske først gået sit første show i 2013, men hun har optrådt i flere Victoria's Secret tv-reklamer og har senest medvirket i Fearless duftreklamen. Kunne lingerimærket være på udkig efter en anden amerikansk model i sin Angel-liste?

Læs mere