Anja Rubik modellerer Anthony Vaccarellos sexede designs til BAZAAR

Anonim

Anja Rubik poserer sammen med designeren Anthony Vaccarello til maj-udgaven af Harper's Bazaar

Tidligere på ugen fik vi at vide, at Anthony Vaccarello er blevet udnævnt til Hedi Slimanes efterfølger i Saint Laurent. Før det blev den belgiske designer fotograferet til maj 2016-udgaven af Harper's Bazaar US. Den 33-årige poserede sammen med sin modelmuse Anja Rubik på fotografier taget af Driu + Tiago. Anja praler med noget hud i en pyntet kjole, læderjakke og lingeri inspireret top.

I sit interview fortæller Anthony om Hedi Slimane, forretningssiden af mode og berømtheder på den røde løber. "Jeg har stor respekt for ham, der gør det, han tror på. Han giver ikke et s–t. Jeg synes (hans arbejde hos YSL) er fantastisk,” siger han om Slimane.

Anja Rubik – Harper's Bazaar maj 2016

Anja Rubik poserer på en skammel og modellerer en sort læderjakke designet af Anthony Vaccarello

Anja Rubik modellerer en Anthony Vaccarello-kjole med sorte ankelstøvler

Billeder: Harper's Bazaar/Driu + Tiago

Anthony Vaccarello Fall 2016 Runway:

Et look fra Anthony Vaccarellos efterår-vinter 2016 kollektion

Designeren afslørede også sine tanker om fremtiden for luksus. ”Vi er nødt til at holde en pause og lade være med at løbe efter kunden. Luksus skal være langsommere. Hvis vi forsøger at følge med den hurtigere omverden, dør vi. Når mærker prøver for hårdt på at sælge 10 millioner frakker, ønsker du ikke at blive ved med at købe. Du behøver ikke tøj! Det handler om lyst og at skabe lyst. Vi har brug for billeder, og vi har brug for at drømme, men vi har ikke brug for en trøje til."

Et look fra Anthony Vaccarellos efterår-vinter 2016 kollektion

Læs mere