Reese Witherspoon Harper's Bazaar februar 2016 fotosession

Anonim

Reese Witherspoon på Harper's Bazaar februar 2016 forside

Reese Witherspoon smiler i rødt på forsiden af februar 2016 af Harper's Bazaar US. Skuespillerinden poserer i en Michael Kors-kjole og Tiffany & Co.-øreringe fotograferet af Alexi Lubomirski. På de medfølgende billeder ser Reese klar til foråret iført pastelfarver, inklusive et look fra hendes eget modemærke kaldet Draper James.

I sit interview åbner hun op for, hvordan hun ser på sit liv nu kontra sine 20'ere. Reese siger til magasinet: "Jeg er meget mere åben nu. I mine 20'ere var jeg bange for alting. Jeg vidste ikke, hvad min karriere var. Jeg vidste ikke, hvorfor folk kunne lide mine film. Jeg var forsigtig med at interagere med mennesker. Jeg var 25, da 'Legally Blonde' udkom, 26 for 'Sweet Home Alabama' og 29 for 'Walk the Line'. Og jeg var bange, virkelig bange. Nu føler jeg mig som en anden person. Det er en fantastisk ting at blive ældre. Du er den du er; du siger, hvad du mener."

Reese Witherspoon - Harper's Bazaar februar 2016

Skuespillerinden bærer en skjorte og nederdel fra sit modemærke Draper James

Reese Witherspoon ser smuk ud i pink iført en Gucci-kjole med flæser

Billeder med tilladelse fra Harper's Bazaar

Reese Witherspoon - Draper James

Reese Witherspoon poserer i Draper James tøjkampagne. Foto: Paul Costello

Reese Witherspoons tøjmærke Draper James, der blev lanceret i maj 2015, er et sydstatsinspireret forhandlermærke. Witherspoon valgte at navngive for at ære sine bedsteforældre - Dorothea Draper og William James Witherspoon.

Reese Witherspoon poserer i Draper James tøjkampagne. Foto: Paul Costello

Reese Witherspoon poserer i Draper James tøjkampagne. Foto: Paul Costello

Billeder: Draper James

Læs mere