Lynlåsen: Æstetik eller funktionalitet?

Anonim

Lynlåsen er en god accent at have på tøj og fodtøj. Ikke kun er det utilitaristisk, men det fungerer også som et smart stylingvalg. Det eneste, du dog skal passe på, er at hænge en lynlås på løst materiale eller endda din hud. Og det meste af tiden er lynlåsen harmløs, der kombinerer både æstetik og funktionalitet i sit design .

Hvis du har en lynlås på, er den så diskret, eller giver den et statement? Lynlåsen har haft sin plads i rampelyset i de tidligere modeuger, og nu ser vi den igen overalt fra London til New York og Paris. Dens alsidighed er nøglen i dens brug. Det er heller ikke kun lynlåsen, der kan tage hovedscenen, se på de bittesmå lynlåstræk, der former modetendenserne.

Disse lynlås muligheder blev hentet fra Paris, London og Milano Fashion Weeks 17-18; I tre kategorier finder vi dem: diskret, dristigt og andre steder.

Foto: Nordstrøm

Gå diskret:

Set på landingsbanerne til 17/18-shows var de sarte lynlåse knapt mærkbare: formstøbte form til fast form; placeret langs silke; hægtet tæt ind i kraven. Elegant placeret. Usynlig. Paris Haute Couture Fashion Week efterår/vinter 17-18 har en række eksempler, hvor Giorgio Armani Prives catwalk-kollektioner skiller sig ud mest.

Go Bold:

Fremtrædende også i 17/18 shows var dristige lynlåse; sorte kontraster, metallisk glans. London Fashion Week viste design i herretøjsshows, hvor lynlåsen indtog æstetiske roller i stedet for blot funktionelle. Læg mærke til, hvordan Mochiko Koshino satte kant ind i æstetisk funktionalitet ved at vise slidser med lynlås på oversize jakker. Liam Hodges' ben med lynlås viser potentialet for et fedt, men afslappet look.

Paris Fashion Week Herretøj SS18 havde lynlåsen udstillet i nogle dristige og eventyrlige bevægelser. Tag Alexander Macqueen, der præsenterede lynlåsen, som om den var på en gåtur gennem historien, der trak sig fra motorcykelrødderne. Facetasm trak også fra tidligere trends ved at tilføje lynlåse til dobbelt denim, med lynlåsene som sømme, ser det ud til. Gå ikke glip af Icosaes sorte lynlås kontraster på hvid. Det er igen sæson for lynlåsen, men denne gang hvor som helst.

Foto: Free People

Gå et andet sted:

Jakker og tasker er normen. Prøv at inkorporere en lynlås i bukserne, støvlerne eller som statements på tværs af dine toppe. For eksempel sås edgy lynlåse ved Milanos mænds modeuge SS18 på manchetterne. Motorcykelnederdele ses med flere lynlåse, nogle krydser hele nederdelen diagonalt. Til aftentøj skal du være modig eller diskret, eller endda top-til-bund lynlåskjoler. Glem ikke lynlåstørklædet, som bæres til et afslappet look eller endda et smartere look. Hvad med en lynlås halskæde? For de meget modige blandt os, eller ekshibitionisterne, er der også Vetements, som vakte opsigt med deres 360 lynlåsflue!

En lynlås er ikke kun et værktøj til hurtig lukning. Det er potentiale for statement, uanset hvilken vej du vælger at gå, om det er dristigt eller diskret, æstetisk, funktionelt eller begge dele.

Tag inspiration fra modeugen, hvis du vil, eller bliv virkelig slyngel ved at investere i en symaskine, nogle sylektioner, og begynd at tilføje dem selv.

Læs mere