Lucy Hale dækker FLARE, taler om ekskærester

Anonim

lucy-hale-photo-shoot-flare1

Lucy på FLARE – "Pretty Little Liars"-stjerne Lucy Hale dækker juli-udgaven af FLARE Magazine, der ser country-chic ud i en Michael Kors-bluse og Dolce & Gabbana-nederdel fotograferet af Jason Kim. Inde i nummeret poserer Lucy på settet i et pigelook, stylet af Fiona Green. Det er bestemt en ændring i forhold til det seneste sexede GQ-opslag, hun optrådte i med sine medstjerner. Skuespillerinden har for nylig lavet overgangen til en verden af syngende country western. Lucy åbnede op for de stereotyper, der er forbundet med country, ”Folk tænkte automatisk: ’Hun laver country, hun kommer til at have gingham og cowboystøvler og cowboyhatte på.’ Det er ikke min stil. I takt med at country-lyden har udviklet sig, har moden også udviklet sig.”

OM AT RÅDE EX-KÆRESTER, TAYLOR SWIFT-STYLE:

“Jeg holder ikke rigtig kontakt med mange af mine ekskærester. Men der er helt sikkert nogle grave i albummet. Taylor er urørlig. Hun gjorde country citat-unquote 'cool.' Og hun gjorde det OK at tale om dine problemer. Og være sårbar. Og snak lort om din ekskæreste. Det er så sjovt! Det vil alle gøre."

lucy-hale-photo-shoot-flare2

OM FAREN VED HOLLYWOOD:

"Alle de dårlige ting, du hører, er helt sikkert sande. Denne by vil tygge dig op og spytte dig ud. En skuespillers tankegang er altid at tænke fem skridt frem. Det kan ændre sig med en lille skilling."

lucy-hale-photo-shoot-flare3

lucy-hale-photo-shoot-flare4

Billeder/citater udlånt af FLARE

Læs mere