Space Jam: Uusi perintö x TOMMY Jeans -kampanja

Anonim

Christina Nadin näyttelee Space Jam: A New Legacy x Tommy Jeans -kampanjaa.

TOMMY JEANS tekee yhteistyötä Warner Bros. Consumer Productsin kanssa Space Jam: A New Legacy -kapseliyhteistyössä. Popkulttuuria ja tyyliä yhdistävät ikoniset Looney Tunes -hahmot koristavat katuvaatteita. Vaatteet ja jalkineet ovat aikuisten ja lasten tyylejä.

Tarjolla on collegepaitoja, kuntosalishortseja, bucket-hattuja, kotivaatteita, haalareita, sandaaleja ja tennareita. Rajoitettu erä korut ovat ruostumattomasta teräksestä valmistettuja ja kullattuja kaulakoruja, rannekoruja ja kelloja.

Kampanja on kuvannut Ricky Alvarez ominaisuuksia malli Christina Nadine ja muusikko Kailand Morris . The Space Jam: A New Legacy x TOMMY JEANS -yhteistyö julkaistaan Yhdysvalloissa osoitteessa tommy.com 24. kesäkuuta ja saapuu jälleenmyyjille 20. kesäkuuta alkaen.

Space Jam: Uusi perintö x Tommy Jeans -kampanja

Kailand Morris poseeraa Space Jam: A New Legacy X TOMMY JEANS -kampanjassa.

"Space Jam: A New Legacy X TOMMY JEANS -kapseli yhdistää TOMMY JEANSin viileän, jyrkkään estetiikan ja Looney Tunesin ylenpalttisen hengen", kertoo Tommy Hilfiger. "Tämän ainutlaatuisen kokoelman avulla olemme innoissamme voidessamme tarjota faneille ikimuistoisen tavan juhlia tätä täysin uutta elokuvaa ja sen rakastettuja ikonisia hahmoja."

Space Jam: A New Legacy x TOMMY JEANS -kampanja.

Designs from Space Jam: New Legacy x Tommy Jeans -yhteistyö.

Lasten malleja Space Jamista: Uusi Legacy x TOMMY JEANS -kokoelma.

Space Jamin naisten designit: Uusi Legacy x TOMMY JEANS -kokoelma.

Katsaus Space Jam: A New Legacy x TOMMY JEANS -yhteistyöstä.

The Space Jam: A New Legacy x TOMMY JEANS -yhteistyöhitit valitsevat jälleenmyyjät 20. kesäkuuta alkaen.

Lue lisää