Nadahnuće odjeće za glazbeni festival: 6 modnih lookbookova

Anonim

Martha Hunt spremna je za festivalsku sezonu u najnovijem lookbooku Free People's

Spremni ili ne, sezona glazbenih festivala je stigla, a to znači pronaći savršenu odjeću koja će trajati cijeli dan. Ako još uvijek tražite pravu garderobu za Coachellu, Ultra ili bilo koji drugi događaj; zaokružili smo šest cool festivalskih lookbookova vrhunskih brendova i trgovaca kao što su Free People, Mango i H&M kako bismo vam pomogli. Pogledajte ih sve u nastavku.

Besplatni ljudi Lookbook ‘Idite svojim putem’

Lookbook Free People’s festivala prigrlio je boemske stilove s rokerskim rubom, uključujući rasšireni traper, rubove, šešire širokog oboda i ležerne majice kratkih rukava.

Fringe i traper ključ su za stil glazbenog festivala.

Lookbook Mango Festivala 2015

Julia Bergshoeff i Ondria Hardin glume u Mangovom glazbenom festivalskom lookbooku.

Mango je otišao na Coney Island zbog svog festivalskog stila lookbooka. Na snimanju su se poslužili slojeviti, traper, karirani i boemski printovi.

REVOLVE festivalski Lookbook ‘The Play List’

Lais Oliveira donosi hlače visokog struka i crop top look u festivalskom lookbooku REVOLVE Clothinga

REVOLVE Clothing pokazao je različite strane posjetitelja glazbenih festivala s mješavinom raver, grunge, boema i rock and roll stilova.

H&M voli Coachella Lookbook

Aya Jones + Stella Maxwell za H&M Loves Coachella Lookbook 2015

H&M se udružio s glazbenim festivalom Coachella za posebnu kolekciju lookova koji se mogu nositi u pustinji ili na vratima.

Urban Outfitters ‘Field Daze’ Lookbook 2015

Modeli izgledaju spremni za festivalsku sezonu u novom lookbooku Urban Outfittersa.

Urban Outfitters dobili su casual za lookbook s festivalskom tematikom koji je otišao u prirodu koristeći šatore i prirodu kao pozadinu za rocker chic stilove.

Lookbook festivala Planet Blue ‘Under a Spell’

Joanna Halpin glumi u festivalskom lookbooku Planet Blue

Usredotočujući se na kupaće kostime i ležerne izglede, Planet Blue je ponudio komplete koji bi mogli ići od bazena ili plaže do kopna uz nekoliko jednostavnih podešavanja. Razgovarajte o svestranoj modi.

Čitaj više