Erin Fetherston u partnerstvu s Nordstromom za ekskluzivnu liniju djeveruša

Anonim

erin-fetherston-nordstrom-djeveruša

Vjenčanja Erin Fetherston x Nordstrom –Vjenčanja su oduvijek tradicionalno bila isključivo o mladenki, ali sada djeveruše provode dan na suncu zahvaljujući Erin Fetherston . Američka dizajnerica udružuje se s elitnim trgovcem Nordstromom za kolekciju nježnih bijelih haljina i haljina za djeveruše iz njezine Erin by Erin Fetherston linije i trebala bi biti objavljena u kolovozu, prenosi WWD. “Vjenčanje i biti mladenka prirodno su utjecali na ovu vezu [s Nordstromom]”, rekao je nedavno vjenčani dizajner.

erin-fetherston-nordstrom-skica djeveruše

“Osvježavajuće je donijeti više modne perspektive u taj svijet”, objasnio je Fetherston. “To je lako prijeći jer je moj vlastiti senzibilitet superženstven i romantičan, a ja imam mekši eterični senzibilitet.”

Uz njezin nedavni pothvat u haljinama za djeveruše, Fetherston je nedavno surađivala s donjim rubljem Cosabella za prekrasnu kolekciju vjenčanica. S obzirom na to da je njezin nedavni rad usredotočen na svijet mladenaca, činilo se da bi sljedeći logičan korak bile vjenčanice s kojima se dizajnerica slaže: “Vjenčanice bi bile prirodno produžetak za mene. Ja sam dizajnirao svoje.”

Cijene će se kretati od 225 do 695 dolara. Kolekcija će uključivati 22 različita stila.

Slike: WWD

Čitaj više