Sama na ovo Valentinovo? Evo kako proslaviti

Anonim

Model Heart Red Bijela prugasta jakna

Valentinovo je pred vratima, a ako ste slobodni, možda se pitate hoćete li ga zanemariti ili ne. Dobra vijest je da dan ljubavi nije samo za parove. Valentinovo brzo postaje prilika koju svatko može prigrliti.

Samci mogu pokazati svoje poštovanje i ljubav prema onima oko sebe, bilo da se radi o prijateljima ili obitelji. I, što je najvažnije, možete proslaviti sebe!

Kako možete učiniti ovaj praznik posebnim ove godine? Čitajte dalje za naše najbolje savjete:

Model donjeg rublja Cipele za sjedenje

Razmazite se s donjim rubljem

Kada ste se zadnji put počastili novim donjim rubljem?

Ako letite solo, zašto se 14. veljače ne razmaziti prekrasnim donjim rubljem? Slatka pidžama, majica za spavanje ili babydoll učinit će da izgledate i osjećate se dobro. Ove godine odaberite crveni, crni i bijeli dizajn koji će odgovarati romantičnoj blagdanskoj temi.

Bilo da se radi o svili, čipki ili pletenini, postoji stil i kroj koji će odgovarati vašem ukusu.

Nasmiješene manekenke Prijateljske pidžame atraktivne

Neka bude Valentinovo

Kome treba Valentinovo, kada možete imati Valentinovo 13. veljače?

Ovo je zabavan zaokret za samce: okupite svoje najbolje prijateljice na djevojačkoj večeri u... ili van! Trend je prvi put započeo 2010. godine kada se koncept Galentinova dana pojavio u epizodi TV emisije "Parkovi i rekreacija".

Dan "samo za djevojke" je tu da ostane i možete ga provesti na svoj način. Na primjer, možete ugostiti zabavu za spavanje kod kuće uz hranu za ponijeti i vino ili se dotjerati i posjetiti svoj omiljeni bar za noć razgovora i plesa.

Razmazite se

Dan maženja omogućit će vam da se osjećate najbolje. Zaslužujete da odvojite malo vremena za sebe, a mini-makeover je dobro mjesto za početak. Provedite jutro kod frizera, masirajte se i uredite nokte. Na kraju dana bit ćete opušteni i revitalizirani te spremni za sljedeću avanturu.

Nasmiješena grupa Prijatelji Elegantne sunčane naočale Sunny Selfie

Idite na događaj samo za samce

Provjerite svog lokalnog vodiča jer može doći do događaja koji je samo za samce. Može biti osobno ili online, što vam daje priliku da upoznate ljude u sigurnom okruženju. Čak i ako niste u potrazi za ljubavlju, društveni događaj mogao bi vam pomoći da se povežete s drugima koji imaju slične interese.

Ne možete pronaći događaj za samce? Možete ugostiti jednog! Pozovite svoje slobodne prijatelje i zamolite ih da dovedu po jednog prijatelja. Noć će biti ispunjena zabavom, s novim ljudima za interakciju.

Imajte filmski maraton

Želite ostati unutra? Izvadite kokice i sladoled, obucite pidžamu i papuče. Zavalite se i opustite se i ne silazite s sofe cijelu noć. Bilo da se radi o kompletnoj sezoni serije "Sex and the City", novoj seriji na Netflixu ili o vašim omiljenim filmovima o djevojkama, vi ćete biti zaduženi za daljinski!

Samci slave Valentinovo

Ako ste sami ovog Valentinova, nemojte dopustiti da vas to spriječi u proslavi. Razmazite se donjim rubljem i pidžamama i rezervirajte dan za maženje. Možete prenoćiti uz filmski maraton, prisustvovati događaju samo za samce ili se družiti sa svojim najboljim prijateljicama na prizoru Galentovog dana. Bez obzira što odlučite, neka vam bude dan slavlja.

Čitaj više