Mgbasa ozi ọdịda 2020 pụrụiche nke H&M

Anonim

Zinnia Kumar gbara egwu na mkpọsa H&M Conscious Exclusive ọdịda-oyi 2020.

Nchịkọta H&M Conscious Exclusive ọdịda-oyi 2020 na-agbanwe mkpofu ka ọ bụrụ ejiji. A na-esi n'ihe mkpofu ihe ọkụkụ na-emepụta ákwà nakwa dị ka osisi ndị na-esi n'osisi na-esi na ya pụta. Ihe nlereanya na onye na-akwado ihe onyonyo mgbasa ozi gọọmentị Zinnia Kumar . Ndị ọzọ jikọtara ya, onyonyo na-egosi nhọrọ ndị akwadoro mgbede sitere na elu ruffled ruo na uwe mwụda mara mma na akwa akwa tuxedo. Na mgbakwunye na uwe, H&M na-ewebata ngwa nwere ọla na ugogbe anya maka anwụ emegharịrị. A na-eji akpụkpọ anụ vegan eme akpụkpọ ụkwụ nwere ezigbo inyinya mule na silhouette buut. Lezienụ anya maka mkpokọta Conscious Exclusive na Disemba 1st.

"Obi dị m ụtọ na m so na mkpọsa a pụrụ iche nke Conscious Exclusive, karịsịa ka H&M na-emeghe ụzọ maka mkpokọta na-adigide ka ọ bụrụ ụkpụrụ ụlọ ọrụ. Dị ka ndị na-azụ ahịa, anyị agaghịzi adị mkpa ịmata ọdịiche dị n'etiti ejiji na nkwado, ebe ha ga-abụ otu na otu. Dị ka onye ọkà mmụta ihe ndị dị ndụ na-arụ ọrụ na ejiji, nke a na-eme ka m nwee olileanya, "Zinnia na-ekwu.

Mgbasa ozi M&M pụrụiche ọdịda/oyi 2020

Mpụta mpụta mkpokọta H&M Conscious Exclusive nke ọdịda-oyi 2020 na Disemba 1st.

Maka A/W20, anyị chọrọ n'ezie ịbụ trailblazers - na-akwalite oke okike na ejiji na-adigide - site n'ilekwasị anya na mkpofu. N'ihi ya, a na-emepụta iberibe ihe ndị dị na nchịkọta a site na ihe ndị dị ịtụnanya n'ezie nke sitere na mkpofu. Na-arụ ọrụ na ụdị mgbanwe a na inwe ike ịgwa ndị ahịa anyị okwu site na ịma mma, anyị na-atụ anya na mkpofu nwere ike ịbụ akụkụ nke ọdịnihu nke ejiji na-adịgide adịgide, "

Ann-Sofie Johansson, onye ndụmọdụ okike na H&M

Onye nlere anya na onye na-akwado Zinnia Kumar n'ihu mkpọsa H&M Conscious Exclusive ọdịda-oyi 2020.

H&M Conscious Exclusive na-ekpughe mkpọsa ọdịda-oyi 2020.

Ihe ejigharịgharị na nke na-adigide na-elekwasị anya na mkpokọta H&M Conscious Exclusive ọdịda-oyi 2020.

Ihe onyonyo sitere na mgbasa ozi ọdịda-oyi nke H&M Conscious Exclusive 2020.

Zinnia Kumar wepụtara maka mkpọsa H&M Conscious Exclusive ọdịda-oyi 2020.

Akwụkwọ nyocha H&M pụrụiche ọdịda/oyi 2020

GỤKWUO