Елен Пејџ го покрива Flare, ги открива стравовите од излегувањето како геј

Anonim

ellen-page-flare-photos1

Елен на БЛЕР – Поминаа повеќе од шест години од тогаш Елен Пејџ има покриено модно сјајно, а сега канадското списание FLARE ја откри актерката која неодамна се најде на насловните страници излегувајќи како лезбејка. Освен што зборува за нејзината неодамнешна објава, Елен носи некои убиствени моди со слики фотографирани од Нино Муњоз. Саманта Мекмилен ја стилизираше ѕвездата од „Икс-мен“ во изгледот на Сен Лоран за насловната страница. Погледнете неколку цитати од функцијата подолу.

ЗА ЗОШТО РЕШИЛА ДА ИЗЛЕЗЕ:

„Колку повеќе минуваше времето, толку повеќе нешто се случуваше, боже мој - сакам да сакам некого слободно и да одам по улица и да ја држам за рака мојата девојка-девојка“.

ellen-page-flare-photos2

ЗА ЗОШТО ТАА СЕ ДОПОЛУВА ДА ИЗЛЕЗЕ:

„Мислиш дека си на место каде што си, јас сум возбуден што сум геј, веќе немам проблеми со тоа што сум геј, не се срамам што сум геј, но ти всушност го правиш тоа. Вие едноставно не сте целосно свесни за тоа. Мислам дека сè уште се плашев од луѓето да знаат. Се чувствував непријатно околу геј луѓето; Се чувствував виновен што не бев свој“.

ellen-page-flare-photos3

ЗА ЗОШТО ТАА СЕ ПРИКЛУЧИ НА ФРАНШИЗАТА X-MEN:

„Бев заинтересиран да доживеам што значи тој вид на снимање филмови. Неверојатната работа за X-Men е тоа што, и покрај екстремноста на околностите и нејзината суперхеројска природа, приказната е длабоко човечка и длабоко трогателна“.

ellen-page-flare-photos4

Сликите се дадени на FLARE

Прочитај повеќе