Соланж Ноулс го прифаќа летото за јунскиот наслов на ASOS

Anonim

solange-knowles-asos-shoot2

Соланж на ASOS – R&B пејачка Соланж Ноулс позира во нејзиниот сегашен роден град Њу Орлеанс, Луизијана, за јунската насловна страница од списанието ASOS. Ѕвездата изгледа неверојатно во шарени летни стилови од британскиот моден трговец на мало на овие слики фотографирани од Бен Саливан. Во своето интервју, Соланж зборува за нејзината сестра, живеењето во Њу Орлеанс и нејзината стилска еволуција.

За сестрата Бијонсе и нејзината работна етика:

„Тоа е толку, толку точно. Никогаш во животот не сум видел такво нешто, од никого. Тоа е апсолутно лудо. Сега, кога стана мајка, и начинот на кој може да балансира, тоа е толку инспиративно, ако некогаш се чувствувам дека сакам да ја отворам устата и да се пожалам за тоа колку напорно работам, си мислам: „Уфхх! Седни!'".

ASM_010614_1_001_001_1366825.pdf

solange-knowles-asos-shoot3

За нејзиниот живот во Њу Орлеанс:

„Животот е навистина, навистина добар... Се чувствувам како дома и буквално никогаш нема досаден момент. Можете да излезете од вашиот дом и да искусите 12 различни нешта што никогаш досега не сте ги виделе. И во кој друг град можете да шетате со маска и е во ред? Можам да се тркалам анонимно цело време. Навистина е убаво што сум помеѓу овде и Бруклин - убаво е да се има јинг и јанг од тие два града“.

solange-knowles-asos-shoot4

solange-knowles-asos-shoot5

За нејзиниот стил:

„Можеби имам мала еволуција во мојот стил… тоа беше многу посуптилно. Имав малку замор на печатење, тоа е дел од тоа што сум онолку долго колку што се сеќавам. Но, вие сакате да еволуирате и да експериментирате - тоа е дел од забавата и радоста да се биде жена“.

solange-knowles-asos-shoot6

solange-knowles-asos-shoot7

Сликите се дадени на ASOS

Прочитај повеќе