Џена Мелоун позира за магазинот ASOS, зборува за актерската екипа „The Hunger Games“.

Anonim

Џена-малоне-асос-списание-март-2015-фотографии01

Актерката Џена Мелоун ја носи насловната страница од март 2015 година од магазинот ASOS, облечена во риги и здолниште во А линија на сликата. За фотосесијата, Џена излегува на улиците на Лос Анџелес за фотографот Бен Саливан. Стилизирана од Зеба Лоу, црвенокосата импресионира во тексас, раб и многу повеќе во стилот на седумдесеттите. Во новото издание, Јена зборува за приклучувањето на серијата „Игри на гладта“, нејзините омилени дизајнери и многу повеќе.

jena-malone-asos-magazine-март-2015-фотографии02

За нејзината улога во Hunger Games:

„Сем Клафлин и јас бевме почетници, а остатокот од актерската екипа имаше свои мали семејства додека пристигнавме. Бевме како ќе не примат?! Сетот беше супер сакан и одличен.. како одење во летен камп - веќе знаете во што сте добри и кого сакате, и каде ни се работите“.

jena-malone-asos-magazine-март-2015-фотографии03

Црвен тепих подготвен:

„Кога бев помлад се стилизирав - бев момче и се појавував со четкање на косата, носејќи фустан што го имав три години. Сега сум среќен што можам да позајмувам работи за да носам на премиерите - тоа е како да имам љубовна врска со фантастични работи и потоа морам да ги вратам. Како онаа голема приказна за Пепелашка што испарува во зори“.

jena-malone-asos-magazine-март-2015-фотографии04

За нејзините омилени дизајнери:

„Живеам во реформација, но тоа е сигурно... Ќе одам во Долче и ќе добијам една ракавица. Мислам дека Гучи е одличен и го сакам Валентино. Она што го правеше Александар Меквин додека беше жив, го сакам, а емисиите на Том Браун се толку убави - тој го создава овој друг свет!“

jena-malone-asos-magazine-март-2015-фотографии05

jena-malone-asos-magazine-март-2015-фотографии06

jena-malone-asos-magazine-март-2015-фотографии07

Прочитај повеќе