Џесика Честејн глуми во Glamour, Talks станува познат во нејзините 30-ти

Anonim

jessica-chastain-glamour-november-2014-shoot01

Џесика на гламур – Актерката Џесика Честејн се насмевнува на насловната страница на списанието Glamour во ноември 2014 година. Ѕвездата неодамна слетуваше на насловните страници лево и десно, позирајќи и на жестокото снимање на списанието Интервју. Том Манро ја доловува за Glamour во дизајнерски изгледи како Алтузара, Ланвин и Дерек Лам. Во своето интервју таа зборува за актерството, за станувањето славна во триесеттите и повеќе.

Џесика стана позната во 30-тите наспроти 19-годишна возраст…

„Ќе бев катастрофа. Да имав 19 години и да го имав вниманието што го добивам сега, само ќе кажев глупави работи. Ќе се забавував повеќе. Сите овие скапи вечери и луѓе кои ми даваат шампањ? Сите овие глупави работи што ги критикуваме 19-годишниците дека ги прават кога се познати, јас би ги направил“.

jessica-chastain-glamour-november-2014-shoot02

jessica-chastain-glamour-november-2014-shoot03

Џесика игра силна женска улога…

„Кога играм главната женска улога, како улогата во Zero Dark Thirty, дури и ако е силна, се трудам да и дадам колку што можам повеќе недостатоци. Мислам дека да глумиш женски херој без маани всушност им правиш лоша услуга на жените. Мислам дека е поинтересно да се видат жени на екранот со недостатоци. Тогаш не е ова неразумно очекување што општеството тогаш би го поставило врз вас: „Па, силната жена не може да биде ваква...“

jessica-chastain-glamour-november-2014-shoot04

jessica-chastain-glamour-november-2014-shoot05

Прочитај повеќе