Рекламна кампања на Jessica Chastain Piaget Jewelry 2016

Anonim

Џесика Честејн глуми во кампањата Piaget Jewelry 2016

Џесика Честејн блеска во нејзината најнова кампања за луксузниот златар Пјаже. Актерката првпат беше прогласена за амбасадор на брендот во 2015 година. Овие новообјавени слики фотографирани од Џејмс Вајт прикажуваат изглед на Џесика како модел од колекцијата Extremely Piaget. Од смарагдни ѓердани до винтиџ часовници и манжетни, Џесика навистина зашеметува во овие прекрасни фотографии.

За новата колекција, Piaget вели: „Инспирирана од некои од најубавите и воодушевувачки дизајни во нејзините архиви, колекцијата Extremely Piaget е блескав приказ на дијаманти, смарагди, сафири, тврди камења и сложена златна работа што ја покажува страста на мезонот за сјај. и харизматична креативност“.

Jessica Chastain – Piaget Jewelry 2016 кампања

Џесика Честејн се насмевнува во рекламната кампања на Piaget „Extremely Piaget“ 2016 година

Актерката Џесика Честејн моделира накит од Пијаже

Џесика Честејн позира во смарагд ѓердан од накитот Пејге

Џесика Честејн ги истакнува прстените од Пијаже

Џесика Честејн моделира нараквици од накитот на Piaget

Џесика Честејн зашеметува во новите реклами за накит на Piaget

Џесика Честејн зашеметува во новите реклами за накит на Piaget

Џесика Честејн зашеметува во новите реклами за накит на Piaget

Џесика Честејн зашеметува во новите реклами за накит на Piaget

Џесика Честејн – награди за независен дух 2016 година

ФЕВРУАРИ 2016: Џесика Честејн присуствуваше на наградите Independent Spirit 2016 облечена во син фустан на Elie Saab. Фото: Tinseltown / Shutterstock.com

На 27 февруари, Џесика Честејн излезе да присуствува на наградите Independent Spirit 2016 година. Црвенокосата убавица се одлучи да облече син фустан на Elie Saab со ѓердан од смарагд и син сафир од колекцијата Extremely Piaget и сребрени потпетици од Roger Vivier.

ФЕВРУАРИ 2016: Џесика Честејн присуствуваше на наградите Independent Spirit во 2016 година, носејќи ѓердан од Пијаже. Фото: Tinseltown / Shutterstock.com

Прочитај повеќе