Џиџи Хадид Зејн Малик Фотосесија на Vogue мај 2016 година

Anonim

Џиџи Хадид и момчето Зејн Малик глумат во мајското издание на Вог. Фото: Марио Тестино

Топ модел Џиџи Хадид му се придружува на момчето Зејн Малик (поранешен колега од бендот One Direction, а сега соло изведувач) за игра во мајското издание на американскиот Вог од 2016 година. Фотографиран од Марио Тестино во Неапол, Италија, згодниот пар го истражува градот на мотор. Низ сето тоа, Џиџи и Зејн изгледаат супер стилски во дизајните на Сен Лоран, Викторија Бекам, Марк Џејкобс и повеќе стилизирани од Камила Никерсон.

Поврзано: Џиџи Хадид моделира гламурозни тоалети за CR Fashion Book

Фотографирана во Неапол, Италија, Џиџи Хадид позира на мотор со момчето Зејн Малик. Фото: Вог / Марио Тестино

Џиџи Хадид – Награди за дневен преден ред за 2016 година

МАРТ 2016: Џиџи Хадид присуствуваше на доделувањето на наградите „Daily Front Row Los Angeles 2016“ облечена во проѕирен фустан од Yanina Couture. Фото: DFree / Shutterstock.com

Покрај нејзината неодамнешна карактеристика на Vogue, Џиџи Хадид излезе во март за да присуствува на наградите Daily Front Row Los Angeles 2016. На црвениот тепих Џиџи се придружи на нејзината мајка Јоланда Хадид, облечена во проѕирен и бел фустан од Yanina Couture. Џиџи го спои изгледот со потпетици на Стјуарт Вајцман, брановидна фризура и темна боја на усни.

МАРТ 2016: Џиџи Хадид присуствуваше на наградите „Daily Front Row Los Angeles 2016“ со мајката Јоланда Хадид. Фото: DFree / Shutterstock.com

Џиџи Хадид на насловната страница на Вог Германија во мај 2016 година

И тоа не е се. Џиџи Хадид успеа да собере уште една насловна страница на Vogue. Русокосата убавица се појавува на насловната страница на Вог Германија во мај 2016 година. Фотографирана од Камила Акранс, Џиџи изгледа исклучително елегантно во палто со цветен принт на Долче и Габана и фризура со излижан грб.

Прочитај повеќе