Али Лагард од Пол де Луна во „In Bloom“ за Fashion Gone Rogue

Anonim

Али Лагард од Пол де Луна во

Во Блум – Фотографот Пол де Луна ја слави пролетта за најновата ексклузивна на FGR во која глуми Али Лагард. Облечен во пастели и нијанси на слонова коска, стилизирани од Џеси Кохан, Али маѓепсува со изгледи како Ловер, Новис, Љубов од Ричард Чаи и Осклен сопоставени со цветни слики. Бринетата воодушевува, исто така, се шминка со учтивост на Ингеборг и необработена коса од Јукико Таџима во сонливите слики.

Али Лагард од Пол де Луна во

Топ за бикини Американска облека . Али носи Smashbox подготвена за камера CC крем во светлина за прозрачен сјај, со Smashbox руменило брзање во Страст плус Smashbox меки светла на образите.

Али Лагард од Пол де Луна во

Камизола Винтиџ Диор . Али носи Џози Маран Мароканско масло од арган во смиреност.

Али Лагард од Пол де Луна во

Топ за бикини Американска облека , здолниште Љубов од Ричард Чаи , Блејзер Мариса Веб . Али носи меки мат окре и праски сенки од Smashbox палета на топли бранови на очите, Smashbox Биди легендарен кармин во Мелондрама на усни.

Али Лагард од Пол де Луна во

Облечи Љубовник , белегзија и прстен Видови од илјадници . Али носи Be Legendary кармин на мандарински од Smashbox, Џози Маран Масло од арганов модел граѓанин Арганово масло на тело за суптилен сатенски сјај.

Али Лагард од Пол де Луна во

Облечи Новис . Али носи Smashbox Руменило Наплив во чукање на срцето на образите, Smashbox Be Legendary кармин на мандарински на усните.

Али Лагард од Пол де Луна во

Камизола Винтиџ Диор . Али носи Џози Маран Коректор од мешавина од арган во песок, Џози Маран Арганска пресувана пудра природна за модерен мек мат тен.

Али Лагард од Пол де Луна во

Облечи Менди Кун . Али носи нежно обликувани веѓи со Smashbox технологија за веѓи во тегет, Smashbox Be Legendary кармин во Sunset Junction.

Али Лагард од Пол де Луна во

Гаќи Американска облека , кошула Осклен , Чевли Мариса Веб . Али носи праска и корален сјај од Smashbox сет за сјај за усни од топлотен бран.

Фотограф и уметничко дело: Пол де Луна @ Видени уметници

Стилист: Џеси Кохан @ ОДДЕЛЕНИЕ ЗА УМЕТНОСТ

Уметник за шминка: Ingeborg @ Opus Beauty користејќи козметика Smashbox

Стилист за коса: Јукико Таџима

Модел: Али Лагард @ IMG Њујорк

Фото асистент: Томас Мајкл

Посебна благодарност до Том Мендес

Прочитај повеќе