5 русокоси бомби од светот на моделирањето

Anonim

Здраво, Bombshells – Што е потребно за да се биде ултимативна русокоса бомба? Врз основа на овие модели, потребен е убиствен изглед, без напор сексапил и се разбира да се биде русокос. Погледнете ја нашата листа на пет врвни русокоси бомби во манекенството од Кендис Свонпул до Рози Хантингтон-Вајтли, овие девојки имаат привлечност со денови.

Кејт Аптон за кампањата Accessorize пролет 2013 година

Кејт Аптон

Возраст: 22

Националност: американски

Зошто е русокоса бомба: Од Sports Illustrated до Vogue Italia до Beach Bunny костимите за капење, Кејт носи заводлив став кон сè што прави.

Кендис Свејнпул

Кендис Свонпул за пливање на Викторија Сикрет 2014 година

Возраст: 25

Националност: јужно Африканец

Зошто таа е русокоса бомба: Од кампањите на Викторија Сикрет до Версаче, Кендис е позната по својот изглед од милион долари.

Едита Вилкевичиуте

Едита Вилкевичиут за долна облека на H&M (2013)

Возраст: 25

Националност: Литвански

Зошто е русокоса бомба: Едита има едно од најдобрите тела во бизнисот и тоа се покажува во нејзината работа за Viktor & Rolf, H&M и Mango.

Рози Хантингтон-Вајтли

Рози Хантингтон-Вајтли за V Magazine лето 2014 година

Возраст: 27

Националност: Англиски

Зошто е русокоса бомба: Откако работеше за Викторија Сикрет, Рози се занимаваше со глума за франшизата „Трансформерс“ и продолжи да има сопствена линија за долна облека „Автограф“ на Марк и Спенсерс. Модел со колекција долна облека? Дефинитивно бомба!

Нина Агдал

Нина Агдал за каталог на Бебе лето 2014 година

Возраст: 22

Националност: дански

Зошто е русокоса бомба: Нина секогаш позира во костими за капење, а се појави и на овогодинешната насловна страница на Sports Illustrated заедно со Криси Тајген и Лили Олдриџ. Таа, исто така, глумеше во жешката реклама за Carl's Jr. Бомба далеку!

Насловна слика: Ел/Картер Смит

Прочитај повеќе