Сара Гадон глуми во списанието ASOS, зборува Роберт Патинсон

Anonim

sarah-gadon-asos-magazine-2014-01

Ѕвездата на „Дракула“ Сара Гадон ја носи насловната страница од ноември 2014 година од списанието ASOS. За фотосесијата снимена од Ward + Kweskin, русокосата убавица носи лежерен стил, почнувајќи од горна облека позајмена од момчињата до фармерки и јакни со облоги на жици. За интервјуто, Сара зборува за нејзините машки колеги, вклучувајќи го Роберто Патинсон и нејзината кариера во подем.

За нејзините главни колеги:

„Го сакам она што Роб (Патинсон) го правеше во Космополис… однадвор тој е „не знам што правам“, но тој е многу паметен… Навистина добро се согласувам со сите мои водечки луѓе. Џејк Гиленхал е толку талентиран - тој секогаш те притиска да го подобриш, и тоа ми се допаѓа. Така се чувствував работејќи со Гугу Мбата-Ро на Belle, исто така. Секој проект на кој работам, заминувам со доживотен пријател и тоа е неверојатно затоа што индустријата може да биде толку непостојана“.

Поврзано: ASOS нуди изгледи за забави за Божиќ 2014 година

sarah-gadon-asos-magazine-2014-02

За нејзината слава во подем:

„Знам дека работите се сменија, но јас навистина не се чувствувам како да се променија... Можеби можам да ја фрлам мојата капа во рингот со проекти од поголеми профили, но вие секогаш се чувствувате како да се мачите. Луѓето ја имаат оваа идеја дека актерот е многу гламурозен - црвени теписи, чанти со подароци и камери - има и нешто од тоа, но тоа е многу понизно затоа што секогаш кога ќе завршите некој проект, се ставате себеси таму на ранливо место.

sarah-gadon-asos-magazine-2014-03

sarah-gadon-asos-magazine-2014-04

sarah-gadon-asos-magazine-2014-05

sarah-gadon-asos-magazine-2014-06

Сара Гадон за списанието ASOS

Прочитај повеќе