Селена Гомез InStyle UK Фотосесија во јануари 2016 година

Anonim

Селена Гомез на насловната страница на InStyle UK во јануари 2016 година

Пејачката и актерка Селена Гомез се појавува на насловната страница на InStyle UK во јануари 2016 година, облечена во риги. Во списанието, Селена му позира на Џеф Хан во лежерни изгледи, од класичен тексас до слип фустан и блузи со долги ракави.

Во своето интервју, Селена зборува дека е критикувана за нејзиното дебелеење и последователно позирање гола на насловната страница на нејзиниот албум „Revival“. „Тоа ги повреди моите чувства затоа што никогаш порано не го доживеав тоа, но не сакав [тоа] да биде приказната, па реков: „Не ми е гајле што мислиш!“ Ова новооткриено храброст се пренело и во нејзиниот личен стил исто така. „Учим дека можеш да ти биде удобно, а сепак да изгледаш убаво. Дали таа се гледа во огледало и се гледа себеси како убава? „Некои денови ми се допаѓа тоа што го гледам. Други денови ми се допаѓа: „Нема ни да се мачам“.

За да ја прочитате функцијата во целост, погледнете го јануарското издание на British InStyle, во продажба сега. Достапно е и како дигитално издание преку Newsstand на Apple.

Пејачката зборува за позирањето гола на насловната страница на нејзиниот албум Revival

Selena-Gomez-InStyle-UK-January-2016-Cover-Photoshoot03

Selena-Gomez-InStyle-UK-January-2016-Cover-Photoshoot04

Selena-Gomez-InStyle-UK-January-2016-Cover-Photoshoot05

Selena-Gomez-InStyle-UK-January-2016-Cover-Photoshoot06

Фотографии на Селена Гомез од Џеф Хан за InStyle UK

Прочитај повеќе