Victoria's Secret Angels treningsplaner

Anonim

Bilde: Doutzen Kroes, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel + Erin Heatherton for VS Sport (2013)

Hvordan trener Victoria's Secret Angels? –Med modellbesetningen allerede bekreftet, og avsløringen av to Fantasy BH-er, er 2014-moteshowet som sendes 9. desember i tankene til alle. For å se best mulig ut, må englene være på A-kampen før showet når det gjelder kosthold og treningsrutiner. Se hva disse fem englene inkludert Adriana Lima, Candice Swanepoel og Doutzen Kroes gjør for treningsøktene sine frem til det store showet.

Adriana Lima

victorias-hemmelige-valentinsdag15

Adriana Lima skal ha på seg en av de to $2 millioner Fantasy Bras, og fortalte nylig til Elle hvordan hun trener for det store showet. Du kan bli overrasket over å vite at Adriana elsker boksing! Hun sier: «Jeg elsker å se [boksing] på TV; det er noe som passer min personlighet. Jeg tror det er hemmeligheten med å trene, for å finne noe som passer din personlighet. Jeg er veldig energisk. Jeg kan ikke holde meg i ro. Jeg er over alt, og jeg må flytte rundt. Så det er noe perfekt [om boksing]: Du beveger deg alltid, du beveger deg konstant uansett hva."

Candice Swanepoel

candice-swanepoel-victorias-hemmelig-undertøy7

Candice Swanepoel holder det enkelt når det kommer til treningsrutiner. "Jeg har vært med den samme treneren siden jeg begynte med Victoria's Secret, så jeg trener mye motstandstrening, boksing og pilates på maskinen når jeg er sliten. Men [det er] egentlig bare en balanse mellom ting - jeg driver ikke med cardio eller noe sånt, sier hun til E! På nett.

Alessandra Ambrosio

5 Victoria's Secret Angels' treningsplaner for 2014-showet

Alessandra driver med yoga, pilates og spinning, men begynte også nylig å løpe. "Jeg hater å løpe," sa modellen som ble designer av sin egen badetøyserie kalt Ale by Alessandra, til ABCs Good Morning America, "men det føles faktisk bra hvis du gjør det. Hvis du får det til, føles det virkelig fantastisk.»

Lily Aldridge

victorias-hemmelige-lily-aldridge-undertøy4

Glamour spurte nylig Lily hva hun gikk på trening, og hun sa ballett. «Jeg driver mye med Ballet Beautiful. Mary Helen Bowers er en slags hovedtreningsøkt. Det fungerer for kroppen min. Jeg tror alle må finne treningen som fungerer for kroppen deres og begeistrer dem, men for meg er det det beste."

Doutzen Kroes

doutzen-victorias-hemmelighet3

Etter å ha født for bare noen få korte fire måneder siden, er Doutzen Kroes allerede tilbake i form, og poserer i bikini til Ice Bucket Challenge bare én måned etter. Hemmeligheten hennes for å holde seg i form? Hun sier til Yahoo! Style dette: «For å opprettholde treningsregimet mitt har jeg rutiner jeg kan gjøre på rommet mitt. Hjemme øver jeg på Ballet Beautiful, og treneren lager faktisk videoer og DVDer, så jeg gjør det når jeg ikke kan se henne. Hun bruker Skype også, så det er veldig enkelt å opprettholde min normale rutine.»

Les mer