Viktige ting å vurdere når du velger brude-Lehenga-design

Anonim

Skjønnhet indisk brudelook smykker pyntet stil

Indiske bryllup er eklektiske og fortryllende saker som blander kultur, ritualer, farger og fabelaktig design. De involverer mange forberedelser, spesielt fra bruden, morsom sminke og gallasaker som noen ganger går i flere dager. Av viktigheten, selvfølgelig, for bruden, er å få akkurat det rette utseendet til bryllupet, mottakelsen, de utallige rituelle seremoniene og alle de foregående og etter bryllupet.

Å velge din drømmebrude-lehenga fra den beste brudekolleksjonen i Hyderabad er avgjørende for at du skal se presentabel ut og perfekt for bryllupet ditt. Men for å lette ting for deg og unngå forvirringen som følger med å ta designvalg, her er det viktigste du kan bruke.

Velg antrekket selv

Midt i alle aktivitetene som følger med et indisk bryllup, kan du bli fristet til å ta råd fra venner, slektninger, bruder som nylig har giftet seg, shopaholics og alt. Selv om det er godt å ta råd fra erfarne folk, husk at for mange kokker ødelegger buljongen. Du kan ende opp med en brude lehenga choli du ikke er komfortabel med og glad for å ha på deg.

For å motvirke det, velg en brude-lehenga selv, slik at du velger en som gjør deg begeistret når du bruker den, og selvfølgelig vakrere. Lytt til sinnet og hjertet ditt i stedet for å gi etter for sosialt press.

Rød indisk brudelook motesmykker

Gå for den beste lehenga-designeren

Når du handler lehenga til bryllupet ditt, må du handle smart for å unngå alle fallgruvene som følger med bryllupsshopping. En utmerket måte å få valuta for pengene på er å jobbe med en anerkjent brude-lehenga-designer i Hyderabad. Selv om det kan bli fristende å bruke store summer på bryllupsshopping, garanterer samarbeid med en god designer at du får det beste av brudedesignet du ønsker, og dermed får du valuta for pengene.

Vurder designer-e-handelsnettsteder som viser deg ulike brude-lehenga-design online og videoshoppingtjenester for å se de forskjellige plaggene og diskutere tilpasninger om nødvendig.

Indisk brudgom rød kjole dress strand

Forstå din kropp og hudtype

Du har kanskje sett en spesifikk stil eller trend i Vogue, men det ser kanskje ikke egnet ut for deg siden det avhenger av din kropp og hudtype. Så, forstå og vurder kroppen din når du velger din brude-lehenga. Lehenga- og blusetypen skal utfylle kroppsfiguren din og basert på din hudtype. For eksempel kan et bestemt stoff være vakkert, men irriterende på huden din, så det er ikke nødvendig siden du trenger trøst på den store dagen.

Det ville vært verdt det hvis du jobbet med en erfaren brude-lehenga-designer i Hyderabad, som vil hjelpe deg å velge et innovativt lehenga-design med en blanding av trendiness og detaljer som fremhever din kropp og hudtype.

Vurder stilen og fargen

Lehenga-design, brudelehenga og alle antrekkene knyttet til indiske bruder kommer i assorterte stiler som Indo, fish-cut, Indo-western, volanger og mange andre fantastiske lehenga-stiler. Selv om det er viktig å velge en trendy stil, bør du vurdere komforten din siden du vil være i antrekket i timevis.

Mange bruder velger rødt. Imidlertid er det mange farger på markedet som du bør vurdere. Prøv antrekk i forskjellige farger og se hvordan du ser ut. På den måten kan du bestemme om fargen og smykket passer til og passer til din personlighet.

Bunnlinjen

Å jobbe med en erfaren designer virker magisk siden du må velge en brude-lehenga med en blanding av stil, klasse, komfort og en presentabel.

Les mer