Lucky Brand sommer 2021-kampanje

Anonim

Lucky Brand sommerkampanje 2021.

Lucky Brand har et tilfelle av vandrelyst for sin sommerkampanje 2021. Fotografert av Bryan Rodner Carr , modellene Minji og Zoi Mantzakanis drar til stranden i avslappede design, perfekt for sesongen med varmt vær. Sommernødvendigheter som maljekjoler, uformell denim og crop topper skiller seg ut.

Fanget mot et naturskjønn bakteppe, kanaliserer Minji og Zoi avslappet chic i luftige stykker. En myk fargepalett har romantiske nyanser av rosa, elfenben og gult. Dan Barbato jobber også med art direction for shooten.

Amie Goeller , Lucky Brands SVP Design, forteller oss om inspirasjonen bak kampanjen i et eksklusivt intervju.

Lucky Brand sommer 2021-kampanje

Lucky Brand sommerkampanje 2021.

Hva var inspirasjonen bak kampanjen?

For vår Summer ’21-kampanje gled vi bort til stranden, der sola møter havet og sommeren er evig. Endelig fri til å streife rundt, vi gikk oss vill i solen og utforsket tomme kystlinjer og svingete stier, og tilbrakte rolige dager i et avslappet utseende med kule nøytrale farger og klassiske indigo-nyanser med lyse farger og raffinerte detaljer.

Lucky Brand sommerkampanje 2021.

Hva håper du seerne av den nye sesongen tenker når de ser på bildene?

Vi håper kampanjen inspirerer til følelser av vandrelyst, optimisme, kjærlighet til friluftsliv, spenningen ved å være på nye steder med nye ansikter. Sommeren fremkaller en følelse av eventyr og muligheter, og etter det utfordrende året vi alle nettopp delte, satser vi på at følelsen av håp og forventning er smittsom.

Lucky Brand sommerkampanje 2021.

Sommersesongens design ser fantastisk ut! Hva er inspirasjonen bak dem?

Takk! Vi er begeistret over en følelse av nye begynnelser; Når ting åpner seg igjen, gleder vi oss alle til å realisere vårt sanne potensial og oppleve sommeren i all sin prakt – lengre, late dager gjennomvåt av solskinn, varm bris som bærer de søte synene og luktene av naturen på hver tur.

Vi vil aldri glemme de vanskelige Zoom-samtalene eller joggebuksene som fikk oss gjennom disse tøffe tidene, men det vi virkelig føler akkurat nå er en spenning for å kle på seg – ta tak i de jeansene og kjolene og skjortene med knapper (oh my) ! Denne sommeren er alles coming-out-fest, og vi vil alle ønske å ha det perfekte antrekket for å bli sett og føle alle følelsene igjen.

Lucky Brand sommerkampanje 2021.

Hva er noen av sesongens uttalelser?

Merkevaren vår er bygget på denim, og det grunnlaget informerer hele kolleksjonen vår. Til sommeren oppdaterte vi mange av de klassiske passformene våre med lettere vask og kule nøytrale farger, la til noen nye alternative/motepassformer, og utvidet virkelig denim-antrekket vårt med skjorter, shorts og lette jakker – macrame fringe trucker er et must – i en rekke klassiske indigo-farger for ham og henne.

Vi komplimenterte disse dongeristykkene med t-skjorter i varmt vær, shorts og button-downs for menn, og lanserte en linje med intimiteter for kvinner så stilige at vi har satt dem sammen med boheminspirerte heklede topper, button-downs og statement-sommer. kjoler. Vi har også lagt til flere stiler til Cloud Soft-kolleksjonen vår av koselige nødvendigheter og stilige loungeklær, laget med seriøst myke stoffer i feel-good passform for komfort året rundt.

Lucky Brand sommerkampanje 2021.

Hva skjer videre for Lucky Brand?

Men vi er mest begeistret for vår Beaded Capsule som kommer ut senere i sommer – en samling feminine boho-bluser og westernskjorter pyntet med delikate og fargerike geo-perler. Inspirert av den åpne himmelen og håndlagde tradisjoner i det amerikanske sørvesten, er disse begrensede utgavene den perfekte bohemske samlerstemningen.

Lucky Brand sommerkampanje 2021.

Hvordan påvirket pandemien designprosessen?

Som alle andre tvang COVID oss til å tenke og jobbe annerledes, og da vi måtte riste opp måten vi alltid har gjort ting på, fant vi muligheter til å være mer kvikk og kreativ.

Lucky Brand sommerkampanje 2021.

Lucky Brand sommerkampanje 2021.

Lucky Brand sommerkampanje 2021.

Les mer