Mariano Vivanco-intervju: «Portraits Nudes Flowers»-bok

Anonim

Sara Sampaio i 'Portraits Nudes Flowers' av Mariano Vivanco

Fotograf Mariano Vivanco lanserer sin første retrospektive bok med den 224-siders 'Portraits Nudes Flowers'. Med over femten år med skyting under beltet, har Vivanco noen av motens mest kjente ansikter i det – fra kjendiser som Rihanna og Lady Gaga til supermodeller liker Naomi Campbell og Irina Shayk . Vivanco viser til og med sin lidenskap for å fange blomster med levende bilder av fargerike blomster. Vi fikk nylig en sjanse til å ta kontakt med fotografen for et intervju der han diskuterer den nye boken, hvordan sosiale medier påvirket tittelen og mer.

Sosiale medier er noe jeg tenker bevisst og kontinuerlig på. Sosiale medier har gjort fotografering, alle sjangre, mer umiddelbar og tilgjengelig. Dette er ikke nødvendigvis en dårlig ting.

Irina Shayk i 'Portraits Nudes Flowers' av Mariano Vivanco

Hva er målet ditt for en skyting fra du kommer på settet?

Å lage gode bilder som folk liker og husker. Også på dagen, for å sørge for at alle går ut og føler seg vel.

Hvordan valgte du hvilke bilder som skulle inn i boken?

Det var en toårig prosess med redigering og re-redigering av alt arbeidet mitt for å finne det som best representerer meg nå.

Naomi Campbell i 'Portraits Nudes Flowers' av Mariano Vivanco

Du er kjent for arbeidet ditt innen mote, men med denne boken viser du frem din lidenskap for å skyte blomster. Hva er det med blomster som appellerer til deg?

Blomster er den reneste formen for skjønnhet. De griper aldri til å inspirere meg. Jeg begynte å fotografere blomster da jeg var student i Melbourne, Australia, og jeg har nylig gjenopplivet min lidenskap for å fotografere dem.

Mariano Vivanco og Sara Sampaio på Portraits Nudes Flowers utstilling i New York. Foto med tillatelse - Mariano Vivanco

Du har flere bøker nå. Hvordan er opplevelsen av å jobbe med «Portraits Nudes Flowers» annerledes denne gangen fra din første?

Portraits Nudes Flowers er min første retrospektive bok. Det er en samling av femten års arbeid, og det ville jeg dokumentere.

Du har skutt mange kjente fjes gjennom årene, er det noen du ikke har jobbet med som du kunne tenke deg å skyte?

Jeg ville elsket å fotografere Marilyn Monroe og Cleopatra. Jeg er veldig inspirert av disse kvinnene. Jeg vil gjerne fotografere Cate Blanchett en dag. Hun er en av mine favorittskuespillerinner.

Monica Bellucci i 'Portraits Nudes Flowers' av Mariano Vivanco

Hva håper du folk tar med seg fra boken?

En følelse av velvære, ambisjon og lykke.

Du har vært en globetrotter siden du var ung. Hvor er dine favorittsteder å besøke?

Hvor som helst jeg kan gå med familien min og koble fra. Trenden har vært at vi hvert år drar til Perú eller New Zealand, hvor deler av min nærmeste familie bor.

Mariano Vivanco-intervju: «Portraits Nudes Flowers»-bok 23831_13

Din tilstedeværelse på sosiale medier er sterk og du er aktiv på alle de store nettverkene. Tror du sosiale medier har endret motefotografering på noen måte? Hvis ja, hvordan?

Jeg tror at alt henger sammen. Grunnen til at jeg kalte boken Portraits Nudes Flowers uten "og" eller komma, er for å lette hashtaggen #portraitsnudesflowers. Sosiale medier er noe jeg tenker bevisst og kontinuerlig på. Sosiale medier har gjort fotografering, alle sjangre, mer umiddelbar og tilgjengelig. Dette er ikke nødvendigvis en dårlig ting. I den nye boken finner du en samtale om sosiale medier mellom meg og forfatter Janet Mock.

Hva har vært det stolteste øyeblikket i karrieren din så langt?

Å la foreldrene mine komme til mitt siste show i NYC, hvor jeg stilte ut verk fra Portraits Nudes Flowers.

Rosie Huntington-Whiteley i 'Portraits Nudes Flowers' av Mariano Vivanco

Les mer