Amanda Seyfried Lancome L'Absolu Rouge 2021-kampanje

Anonim

Amanda Seyfried spiller hovedrollen i Lancome L'Absolu Rouge 2021-kampanjen.

Etter å ha registrert seg som global ambassadør i 2019, poserer Amanda Seyfried for Lancomes L'Absolu Rouge leppestift 2021-kampanje. Fotograf Nico Bustos fanger skuespillerinnen i disse slående nærbildene. Amanda viser frem produktet i en matt finish med en dyp rød nyanse og matchende topp i ett skudd.

Et annet bilde viser henne med krem-leppestiften i ferskenfarge mens hun har på seg en glitrende, hvit plissert kjole. Elizabeth Stewart styles shooten med feilfri sminke av Genevieve Herr og glanset hår ved Renato Campora.

«Bli med Amanda Seyfried @mingey for å oppleve raffinement og savoir-faire alt-i-ett med den nye L'Absolu Rouge Cream, innkapslet i en ny, eksklusiv luksuskoffert, laget i Frankrike,» deler Lancome på Instagram.

Lancome L'Absolu Rouge Lipstick 2021-kampanje

Lancome-ambassadør Amanda Seyfried poserer for L'Absolu Rouge 2021-kampanjen.

Amanda delte også med kosmetikkmerket om sminke: "Når jeg legger på meg selv for en kveld ute, hopper jeg over foundationen og fokuserer på øynene, leppene og kinnene mine. Det er forfriskende og morsomt å lyse opp og fortsatt føle at huden min er ren. Det beste fra begge verdenene!"

Lancome L'Absolu Rouge 2021-reklamekampanje med skuespiller Amanda Seyfried.

Les mer