Alberta Ferretti høst 2021-kampanje

Anonim

Fran Summers spiller hovedrollen i Alberta Ferretti høst-vinter 2021-kampanjen.

Fran Summers er front og sentrum for Alberta Ferrettis høst-vinter 2021-kampanje. Fotografert av Sam Rock , poserer den britiske modellen i en serie elegante studioportretter. En ny sesong fokuserer på glitrende pailetter, skreddersydde yttertøy og utsvingte bukser.

Stylet av Aleksandra Woroniecka , blondinen slår dynamiske positurer i annonsene. I ett skudd skinner Fran i en gullkjole utsmykket med metalliske aksenter. Et annet bilde viser en helsvart look med en turtleneck, et utsvingt skjørt og en bredbremmet hatt.

For skjønnhet, Adrien Pinault fungerer på sminke med en elegant platinablond bob av frisør Benjamin Muller . En kortfilm regissert av Lorena Pagès og satt til rytmiske låter viser frem utseendet i bevegelse.

Alberta Ferretti høst/vinter 2021-kampanje

Et bilde fra Alberta Ferrettis reklamekampanje høsten 2021.

«Nåtiden trives med dikotomier og motsetninger. Den ber om betryggende bevegelser samtidig som den oppfordrer til avgjørende handlinger. Den nye Alberta Ferretti-kolleksjonen beveger seg langs denne tynne linjen. Den er laget av omsluttende former, som omfavner kroppen i varmen av uklare, beskyttende teksturer; den skråner vinkler, flyter i kurver. En ny minimalisme oppstår; så eksploderer plutselig vågen til å gnistre, uten å nøle, til drømmende, nattlig eskapisme.»

Alberta Ferretti

Alberta Ferretti avduker høst-vinter 2021-kampanje.

Fran Summers legger seg i yttertøy for Alberta Ferretti høst-vinter 2021-kampanje.

Modell Fran Summers fronter Alberta Ferretti høst-vinter 2021-kampanje.

Alberta Ferretti høst-vinter 2021-kampanje.

Fran Summers stiller opp i Alberta Ferretti høst-vinter 2021-kampanje.

Les mer