Tasha Tilberg Rocks Nose Ring for Glow Cover Story

Anonim

tasha-tilberg-2014-shoot2

Tasha åpner opp for å gløde – Kanadisk modell Tasha Tilberg er forsidestjernen til Glows oktoberutgave, og viser frem en del av tatoveringen hennes på forsidebildet fotografert av Arkan Zakharov. For redaksjonen poserer den mørkhårede skjønnheten i et uformelt utseende mens hun viser frem en septum-piercing nesering. Inne i saken åpner Tasha opp om aldring, å være mamma og mer.

tasha-tilberg-2014-shoot1

Om å ikke være en "pen" modell:

«Jeg ville ikke være «den pene modellen, bla bla bla.» Jeg ville være «den tatoverte tøffe dama».»

Om å være mamma og modell:

"Det er en fantastisk jobb [morskap], fordi den er så fleksibel. Jeg har gjort noen jobber der folk kanskje himler med øynene hvis jeg må pumpe igjen, men som oftest er folk ganske flinke.»

tasha-tilberg-2014-shoot3

Om industriens endrede oppfatninger av ungdom:

«Stylistene som jeg vokste opp med, har nå blitt redaktører av magasiner, og jeg tror de setter pris på de av oss som fortsatt modellerer … Med alderen kommer – forhåpentligvis – litt modenhet og visdom. Mange kvinner vil ikke se klær eller sminke på jenter som ikke har hatt så mange opplevelser ennå.»

tasha-tilberg-glød-oktober-2014-omslag

Foto: Arkan Zakharov | Art Direction: Daniel MacKinnon | Moteredaktør: Juliana Schiavinatto | Sminke: Simone Otis | Hår: Tony Masciangelo | Negler: Rita Merknad

Les mer