Lane Bryant Undertøysreklame med Ashley Graham utestengt (igjen)

Anonim

Ashley Graham spiller hovedrollen i Lane Bryants vårkampanje 2016

Plus size moteforhandler Lane Bryant får overskrifter etter at en ny TV-reklame for undertøy angivelig ble avvist av NBC og ABC. Kalt "This Body", de svarte og hvite kommersielle stjernene Sports Illustrated Swimsuit-forsidejenta Ashley Graham, Tara Lynn, Precious Lee og andre modeller. Klippet inkluderer en modell som ammer samt nærbilder av kvinnenes kropper. Se det nedenfor og avgjør selv om det var for tøft for TV.

I en uttalelse til Racked sa Lane Bryant at de ikke vil redigere annonsen. Uttalelsen lyder: «Den første redigeringen ble avvist, og selv om vi klart skapte reklamen for å sendes, vil vi ikke redigere den, da vi mener den er et vakkert og passende uttrykk for kvinners kropper. Vi planlegger å sende dette gjennom våre egne medier og gjennom digitale kanaler der de finner det akseptabelt.»

Tara Lynn spiller hovedrollen i Lane Bryant #ThisBody-reklamekampanjen

Precious Lee spiller hovedrollen i Lane Bryant #ThisBody-reklamekampanjen

Hvis dette allerede høres kjent ut, er det fordi det har skjedd før. Tilbake i 2010 ble en Lane Bryant undertøysreklame med Ashley Graham også avvist. Sammenlignet med andre reklamefilmer med tynnere modeller, virker det ganske tamt. Se selv nedenfor.

Les mer