Lily James Rocks Overalls på Glamour UK Cover

Anonim

Lily James på Glamour UK mars 2016-forside

Lily James blir uformell på coveret av Glamour UK i mars 2016. Skuespillerinnen viser litt hud i en off-the-skulder crop-topp og skinndresser. ‘Downton Abbey’-stjernen viser også frem bena i et rent utseende for magasinet. I intervjuet hennes snakker Lily om å identifisere seg med karakteren hennes Elizabeth Bennet i den nye filmen «Stolthet og fordommer og zombier».

«Jeg tror alle føler seg som en outsider, at de ikke passer helt inn, og de kjemper litt mot det. Og forholdet mellom Liz og Darcy er noe som er helt ideelt, er det ikke? Litt komplikasjon er alltid bra. Du vil definitivt ha noen som du respekterer og ser opp til.»

I slekt: Lily James som Askepott: Se hennes magiske kostymer

Lily James – Glamour UK

Lily James spiller hovedrollen i Glamour UKs marsutgave

Lily James – Pride and Prejudice and Zombies Los Angeles Premiere

Lily James på Los Angeles-premieren på Pride and Prejudice and Zombies iført en Alexander McQueen-kjole. Foto: Helga Esteb / Shutterstock.com

21. januar gikk Lily James ut for å delta på Los Angeles-premieren på hennes nye film «Pride and Prejudice and Zombies». Den britiske stjernen viste frem figuren sin i en figursydd Alexander McQueen-kjole med vintage-blomstermønster. Lily paret utseendet med en bølget frisyre og rosa leppe.

Lily James på Los Angeles-premieren på Pride and Prejudice and Zombies iført en Alexander McQueen-kjole. Foto: Helga Esteb / Shutterstock.com

Lily James – Stolthet og fordommer og zombier-plakater

Lily James om Pride and Prejudice and Zombies-plakat

«Pride and Prejudice and Zombies», som skal lanseres på kino 5. februar, tar den klassiske Jane Austen-historien og legger til en ny vri med en hær av zombier. Sjekk ut noen nyere plakater for filmen nedenfor.

Plakat Pride and Prejudice og Zombies

Les mer