Sarah Hyland bærer vårlook i Seventeen Cover Feature

Anonim

Sarah Hyland pryder mai 2015-forsiden av Seventeen Magazine

‘Modern Family’-stjernen Sarah Hyland lander forsidehistorien til Seventeen Magazine i mai 2015, og ser klar for våren i solfylte utendørsopptak. Fotografert av Yu Tsai, smiler Sarah i vakre pastell-utseende. I intervjuet hennes snakker skuespillerinnen om å finne lykke, ha helseproblemer da hun var yngre og mer.

I slekt: Sarah Hyland avduker Bob Frisyre for sommeren

'Modern Family'-stjernen Sarah Hyland pryder mai 2015-forsiden av Seventeen Magazine

Hyland om lykke:

"Lykke, har jeg lært, kommer innenfra. Jeg er lykkeligst når jeg gjør noe jeg elsker. Og jeg elsker Modern Family – det er den beste jobben jeg har hatt i mine 20 år som skuespiller. Det kom ikke enkelt eller raskt eller gratis: Det tok meg 14 år å lande en konsert som dette.»

Sarah poserer i en vårens moteshoot for Seventeen

Hyland om utholdenhet:

«Jeg ble født med så mange helseproblemer at legene fortalte moren min at jeg aldri ville ha et normalt liv. Og hun sa: «Du har rett, det vil hun ikke – men det vil ikke være på grunn av helsen hennes.» Da min mor fortalte meg den historien, ga det gjenklang hos meg: Hvis jeg ikke kan ha et vanlig liv, Jeg kan like gjerne ha en ekstraordinær en. Hvis du bestemmer deg for noe, vil du oppnå det."

Sarah Hyland bærer vårlook i Seventeen Cover Feature 31725_8

Hyland om å gå videre:

"Når du føler deg sårbar, kan det føre til tvil og andre gjetting. Det vil styre deg bort fra dine mål og din lykke. Når du har et mål, fortsett å gå fremover – selv om du tar små skritt!»

Bilder: Sytten/Yu Tsai

Les mer