Elle Fanning dekker FASHION Magazine, sier hun elsker å være annerledes

Anonim

elle-fanning-mote-cover

Elle for MOTE – «Maleficent»-stjerne Elle Fanning pryder sommerforsiden til FASHION Magazine, og ser nydelig ut i en pyntet kjole fra Claes Iversen. Som 16-åring blir hun hyllet som en å se på med en kampanje for Miu Miu og jobber sammen med slike som Angelina Jolie. Elle poserer for Mark Williams og Sara Kirahawa i det nye nummeret med styling av Zeina Esmail.

Om hennes avsky for ensartethet, og husker hennes rolle i Phoebe in Wonderland som en karakter som lever med Tourettes syndrom:

«Hvem vil være den samme? Det er så kjedelig. En av replikkene jeg elsker handler om å ikke være en av de "forferdelige normalene." Du må ha mangfold i verden, ellers blir vi kloner. Det ville vært forferdelig - spesielt på moten!"

På hennes Maleficent-stjerne, Angelina Jolie:

«Når hun går i rommet, legger alle merke til hennes nærvær. Hun er virkelig så mektig. Jeg var nervøs for å møte henne først, men etter at vi klemte, hadde jeg det bra.»

elle-fanning-mote

Om stereotypiene som finnes i filmer i dag:

"Det er fortsatt mange filmer der kvinner er avhengige av fyren. Vi trenger ikke alltid en kjærlighetsinteresse. Vi kan stå på egen hånd. Det er så mange filmer der gutter er alene og gjør sine egne ting, så jeg skjønner ikke hvorfor vi ikke kan ha det også.»

Bilder/sitater med tillatelse fra FASHION Magazine

Les mer